Сигурен и надежден хостинг, за tube сайт?

JerryNP

New member
С един приятел ще правим tube сайт със спортна тематика. На къв хостинг трябва да е сайта, ако примерно редовно го посещават 100-150 човека? Да не е баш върха на сладоледа(хостинга) 😀 , ама да е сигурен, надежден и подходящ за tubе сайт. И да не ми отрежат главата от кръста с цени.

Иии, да попитам. Има ли такова понятие torrent tracker на хостинг?

Re: Сигурен и надежден хостинг, за tube сайт?

Е мини към хеадофф, едно ВПС4е да ти спретнат. Пък ако е БГ сайта, да зема да те приютя аз, щом ще конвертираш ? Дебел ми е серва... А от тракера се откажи, хоста ще те резне за лоад.

Последно редактирано:

За какви пари става въпрос? Става въпрос за около 600gb видео материал за качване.

доста е. няма да мога за сега да те приютя, имам ги, но това имам свободно.. звунни на хофа ако искаш

Ето ти хостинг,който приема tube сайт + всички необходими тулс като ффмпег и така нататък и то фрий.
Имат и 10 скрипта за видео сайтове

Можеш да ги натовариш много и няма да и направят проблем

Днеска качиш до 30 процента и не ме спряха и ме оставиха.Можеш и адулт сайт да качиш
Ще бъде хубаво ако се регистрираш от моя реферален линк
Реф линк

А ти прочете ли колко гиги има колегата да сложи?
максималния на цитрекс е 100Г при цена започваща от $36 на месец
от там нататък почват да качват цената.

Jerry имаш ЛС

И от къде специални ще намери 600 гб shared hosting за tube сайт.

няма специални бе. човека си е казал какво му трябва ти го заливаш с нещо което не му върши работа и афф линк. ако искаш да му помогнеш потърси поогледай. виж бедио какво е направил

Здравейте,
вижте какво намерих: http://www.bounceweb.com/phpmotion-hosting.html
И аз мисля да пускам сайт от тоя тип
тези пичове пишат че пространството и трансфера са неограничени. Като ми дойде плащането от гугъл мисля да пробвам как са и съм се спрял на phpmotion като скрипт за сега. Дано съм помогнал

Само да не се подведеш по "тези пичове пишат че пространството и трансфера са неограничени" защото това не е съвсем така. Ето ти малко извадки от правилата за ползване на услугата:

"Server Resources

Any Web site that uses a high amount of server resources (such as, but not limited to, CPU time, memory usage, and network resources) will be given the option to reduce the resources used to an acceptable level. Bounceweb will be the sole arbiter of what is considered to be a high server usage level. Any Web Hosting account deemed to be adversely affecting server performance or network integrity will be shut down without prior notice."

И още:

Multimedia Files

Multimedia files are defined as any graphics, audio, and video files. Bounceweb Web Hosting and Ecommerce accounts are not to be used for the purposes of distributing and storing unusual amounts of multimedia files. Any Web site whose disk space usage for storing multimedia files exceeds 50% of the initial quota setup, in terms of total size or number of files, will be considered to be using an unusual amount of multimedia files. Web Hosting accounts come with a limit of 10,000 files per account. Each block of 10,000 files after the initial 10,000 will incur an additional charge of US $9.95/month.

Databases

Any database stored on Bounceweb Web Hosting and Ecommerce servers will be limited in size to 10% of the initial quota setup allotted for that particular domain's plan/web hosting account.

Предполагам си наясно с английския и сам ще си извадиш изводите 🙂

Защо не си намериш добър хостинг за php + mysql и някое CDN за файловете? (gogrid, rackspace etc.).
Малко по-скъпичко ще ти излезе но за тубето (особено при изисквания 600 гб 🙂 ) няма как да е евтино. Плюса е, че се плаща на GB трафик и ще си плащаш само това, което си изразходил.

Само да не се подведеш по "тези пичове пишат че пространството и трансфера са неограничени" защото това не е съвсем така. Ето ти малко извадки от правилата за ползване на услугата:

"Server Resources

Any Web site that uses a high amount of server resources (such as, but not limited to, CPU time, memory usage, and network resources) will be given the option to reduce the resources used to an acceptable level. Bounceweb will be the sole arbiter of what is considered to be a high server usage level. Any Web Hosting account deemed to be adversely affecting server performance or network integrity will be shut down without prior notice."

И още:

Multimedia Files

Multimedia files are defined as any graphics, audio, and video files. Bounceweb Web Hosting and Ecommerce accounts are not to be used for the purposes of distributing and storing unusual amounts of multimedia files. Any Web site whose disk space usage for storing multimedia files exceeds 50% of the initial quota setup, in terms of total size or number of files, will be considered to be using an unusual amount of multimedia files. Web Hosting accounts come with a limit of 10,000 files per account. Each block of 10,000 files after the initial 10,000 will incur an additional charge of US $9.95/month.

Databases

Any database stored on Bounceweb Web Hosting and Ecommerce servers will be limited in size to 10% of the initial quota setup allotted for that particular domain's plan/web hosting account.

Предполагам си наясно с английския и сам ще си извадиш изводите 🙂

Да прав си, обаче 10000 х 10 мб средно е 100 гигабайта, къде ще намериш хостинг за 100 гига за 7 долара. Като за начало мисля че става докато се развие сайта пък после може да се мисли за по сериозен. (Разсъждавам така от моя гледна точка, защото и аз търся вариант) 🙂

Back
Горе