SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

"Символите на България"

Kalin4y

ORM / SEO
Здравейте,

България вече е член на Европейския съюз, но страната ни е или непозната за част от европейските граждани, или до потенциалните ни бизнес-партньори достига преобладаващо отрицателна информация. А прекрасните неща в България са много, но те, за съжаление, са недобре познати, както в чужбина, така и сред младите хора в страната.

Това са изключителните природни забележителности, исторически и културни паметници, традиции и традиционните за нашите географски ширини храни и напитки.

За да популяризираме всичко това и възраждането на позабравените ни традиции ние стартираме национална кампания „Българските символи”.

Нейната цел е избор сред символите, с които всички ние бихме искали да ни свързват в Европа и света. Символи, с които се гордеем, че сме българи и са в подкрепа на нашата идентичност.

http://www.infobulgaria.info/new2/symb_reg.php
 

Горе