Система за имейлс

• Автор Автор exP
  • Начална дата Начална дата

exP

New member
Здравейте

Имам 1 въпрос имам 84к мейла на мои потребители и се чудя как да изпратя 1 мейл към всичките тях може ли да предложите система ?

Re: Система за имейлс

Много е важно да имаш в предвид, че повечето споделени хостинги имат лимити за изпращане на имейли.

Също така внимавай да не те набутат за спам особено ако ползваш smtp сървъра на интернет доставчика ти с горепосочената програма.

Лично аз бих го драснал на php, на виртуално сървърче поне ако си.

84k мейла си е бройка 🙂 Надявам се, че си ги събрал по коректен начин и няма да е спам 🙂.

Аз бих ти препоръчал софтуер за mail marketing, с който да управляваш списъците и да следиш ефективността на мейлите ти.

Виж тези: www.mailchimp.com, не съм работил с тях но съм виждал мейли изпратени с тяхната система и съм се ровичкал из сайта да разглеждам възможностите и ми изглежда доста интересен софтуера за такива цели.

Цената за това количество мейли е малко висока (480$ на месец), но би трябвало да се избие от толкова облъчени хора. Също така е хубаво ако можеш да поразчистиш малко списъка от плява за да поспестиш пари 🙂

Месри ще пробвам някои от тези намерих и пхп скрипт но ще помисля още малко , а относно мейлите всичките са бг и уникални нито 1 не се повтаря няма какво да ги чистя 🙂 и са събрани по легален начин от сайтовете ми.

Back
Горе