Система за обмен на онлайн валута

MafiaBG

New member
Здравейте!
Искам да ви представя новата система за обмяна на онлайн валути.
За сега системата е тестова и работи само с Epay.BG i Paypal.
Ако намерите грешки по кода моля да се свържете с мен.
Благодаря ви!

П.С. Извинявам се пропуснал съм линка http://mydesign-bg.com/change/

Последно редактирано:
Re: Система за обмен на онлайн валута

Чудесна идея. Само ти препоръчвам да си преразгледаш рейтовете 😉
10% си е рязане на глави!

По-добре е да има фиксиран минимум +%
Примерно минимум 2лв + 1% от сумата.

Каде видяхте рейт 10% ? рейтовете са между 5 и 3 процента.

пс:

Exchange PayPal
to Epay.bg with 5.00% now
Exchange Epay.bg
to PayPal with 3.00% now

Може би идеята е добра (особено ако се обогати с Payapal и др. което означава че трябва да отворите акаунти в повече системи), но това което ме притеснява веднага като потребител е големият брой правописни грешки (все пак става въпрос за пари и сайта трябва да вдъхва доверие), както и презастраховането в условията от ваша страна , а иначе липса на всякакви данни за контакт освен форма за support!

Също така незнам колко законно (легално) е това? Има ли някакви лицензи и ограничения за такава дейност?

Харесва ми идеята, но дизайна и правописните грешки не ми вдъхват доверие.
Харесва ми това с 'нашият резерв', като идея много ми допада, но обогатете вариантите, да не са само два.

Ами за сега системата е прикрепена към нашия основен сайт а именно http://www.MyDesign-BG.com и за това не сме поставили информация за контакти тъй като там има всичката необходима. За правописните грешки се извиняваме и ще бъдат поправени до няколко дни. Както казах системата още е тестова и е възможно да има всичко. Всички грешки на системата ( разбирайте и суми ) ще бъдат върнати при евентуална загуба. Но за сега изкючваме такава загуба тъй като всички транзакции се преглеждат от администраторите и се проверяват многократно преди да бъдат извършени окончателно.

Имаме изготвени модули за различните системи но нямаме средства в тях. Ако някой желае да се присъедини към нас по възможност с минимално средства в останалите системи, да заповяда.

Пуснахме и мънибукърс но за сега сме с прекалено малак баланс

Супер сте, съвсем скоро ще се възползвам.
Как мислите да процедирате - теглите и чакате да ви се прехвърлят в картите, за да слагате отново където прецените или ?

Не. Мислим да имаме баланс в всичките системи с които работим и обмена да става по бързо. Естественно при първата транзакция ще се изчаква 2-3 дни за верификация но след това трансферите ще стават в рамките на часове.

писах и на другия форум ама и тук да кажа - внимавай с ПайПал и МаниБукърз - докато още не си инвестирал много пари - вържи си гащите юридически (или по другия начин) там щот те са големи гадове по отношение на онлайн-обмена

Back
Горе