Система за смс реклама

wordi4

New member
Здравейте , преди време мислех за добавянето на такава система в сайта ми но видях че трябва да си правя акаунт в един сайт, който иска егн и други там подобни лични данни . Въпроса ми е има ли друг начин за добавянето и, без даване на лични данни?

За: Система за смс реклама

Не искаш да се регистрираш при посредник, като mobio.bg така ли? Еми другия вариант още по-малко ще ти хареса. Да сключиш договор директно с мобилните оператори 😉.

Re: За: Система за смс реклама

Не искаш да се регистрираш при посредник, като mobio.bg така ли? Еми другия вариант още по-малко ще ти хареса. Да сключиш договор директно с мобилните оператори 😉.

Ами аз как мога да съм сигурен че данните ми (егн) няма да бъдат откраднати от сайта ? Или съм твърде параноичен ?😀
И как точно ще ми бъдат изпратени спечелените пари ?

То по тази логика дай да не си правим и банкови сметки. Как ще ти бъдат изпратени си пише в конкретния сайт. Зависи за кой сайт питаш.

В pay4sms.com можеш да се регистрираш. Данните: "егн и други там подобни лични данни" се попълват, когато достигнеш сумата за изплащане.

pay4sms или mobio са по-добрите ?

Още един глас за Mobio. Коректни са, плащат навреме. Каво повече да иска човек?
@wordi4, параноята е проблема. :-]

Мobio естествено са най-предпочитани и коректни. Pay4sms също пробиват в нишата с коректни отношения към потребителите си - предложих ги, тъй като не желаеш да си даваш данните. Място за паника няма. Хиляди клиенти използват мобио, без страх от кражба на личните им данни.

Последно редактирано:
Re: Система за смс реклама

Добре благодаря за отговорите, регистрирах се в мобио и трябва да изчакам 24 часа явно за да се активира всичко , след това ще настройвам и ще пробвам .

Re: Система за смс реклама

Уважавайте повече потребителите си, защо да плащат половината от цената на услугата която предлагате, на мобилния оператор и посредника?
Предлагате ли поне и други възможности (банков превод, епей)?

За: Re: Система за смс реклама

За: Re: Система за смс реклама

Уважавайте повече потребителите си, защо да плащат половината от цената на услугата която предлагате, на мобилния оператор и посредника?
Предлагате ли поне и други възможности (банков превод, епей)?

Знаеш ли колко хора имат gsm и колко хора имат сметка или ипей 🙂. Не че аз знам, но идеята е ясна.

Back
Горе