Система за фактури www.7bills.com

hilchev

New member
Здравейте, първи пост в WebmasterBg с молба за рецензия на www.7bills.com

Системата е online от Юни '10, но едва наскоро видях, че има писаници за други и за нашата по различни теми и ми хареса идеята да пусна тук тема за рецензия с цел естествено - подобрение.

Моля за конструктивна критика 🙂

Re: Система за фактури www.7bills.com

Здравей,
mik, радвам се, че ти харесва. Може да се регистрираш, ако ще тестово, и да го разцъкаш.

Поздрави,
Х.

Ами всичко работи. Въртях суках. Напред, назад.
Всичко при мен работи не видях пропуски. Фактура издадох, свалих я, и там се кьорих ОК
На мен ми харесва. Нека другите си кажат мнението. 🙂

И на мен ми харесва, поразгледах сайта, не много обстойно, но ми направи добро впечатление как са организирани нещата и както изглежда ще се възползвам от услугите ви 🙂

препоръка: при преглед на списък с клиенти или продукти, мисля че ще е добре да има бутон "добави нов" иначе сега трябва да се връщам до таблото за да мога да вкарвам нов.

Здрасти, Траки. Благодаря.

Относно добавянето на нови продукти или клиенти - във всяка кореспондираща таблица горе в ляво има син бутон с плюсче.

В таблицата за клиенти плюс добавя клиент; в таблицата с фактури добавя фактура или проформа; в таблицата с продукти добавя продукт.

Нови продукти или клиенти могат да бъдат добавени и в момент на създаване на фактура.

Може би не става достатъчно ясно, че плюсовете имат различни функции в различните страници...

Х.

Аха, мерси. Да, сега вече го разбрах за какво служи, преди това го мислех за украса 🙂, прекалено добре се слива с общата визия

Back
Горе