SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Си Ви Ес търси графичен дизайнер

n00p

New member
Си Ви Ес - България обявява конкурс за графичен дизайнер на своя информационен бюлетин "Си Ви Ес - вести". Бюлетинът излиза на всеки три месеца и съдържа сведения за всички дейности и инициативи на организацията през предходните месеци. Желанието ни е да намерим способен, мотивиран и креативен човек, който да придаде нов и свеж облик на бюлетина, като му сьздаде оригинален темплейт. Затова, ако имате опит в сферата на графичния дизайн и сте творчески настроени, изпратете ни ваша работа, както и автобиография на cvs-bg /at/ bluelink.net не по-късно от 31 май.

Очаква се одобреният кандидат да представи готовия темплейт до края на месец юни. В замяна Си Ви Ес - България ще му се отблагодари като му предостави предимство и отстъпки в различни свои дейности, а работата му ще получи публичност сред многобройните членове на организацията, до които достига бюлетинът .

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Очакваме ви!

Екипа на Си Ви Ес

CVS-Bulgaria
31 Han Asparuh Str., Ground Floor
1463 Sofia
Bulgaria

tel/fax: +359 2 989 98 46

CVS-Bulgaria website: http://cvs-bg.org/
CVS-Bulgaria Blog: http://www.cvs-bg.org/blog/
 

Горе