SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Скорост на WP сайт

vandv

New member
Здравйте колеги,
Имам проблеми със скоростта на сайта ми. В теста на гугле изкарва 55/100 точки, което е трагедия. Ползвам платена тема от themeforest но явно се минах много като я купих. Отделно от това, тоя индианец дето я е правил ми обяснява да ползвам W3 тотал кеш и т.н. Което за мен е крайно неприемливо, като си създал нещо и ти се плаща за това, трябва да работи. Както и да е, проблема си остава и се чудя какво да правя, забелязвам че сайта почва да губи позиции/посещения.
Ще ви бъда благодарен ако ударите едно рамо да съживя WP, че така не се живее. :) Към момента ползвам Hyper Cache Extended за кеширане, плъгина се справя, но мисля че не е достатъчно.
Ползвам хостин от Суперхостинг - СуперПро, ако има някакво значение.
Ще съм благодарен на всякакви съвети за вдигане скоростта на зареждане на сайта. :)
 
Еми в теста дето викаш на Гугъл почваш точка по точка и правиш промените, които пише. Изисква се обаче да разбираш до някъде от тези неща.
Друго, пишеш в гугъл speed up wordpress tips и четеш.
 
Това го правих, писах в гугле точно това дето казваш. Никаква промяна, май отивам към смяна на тема, язък за 45$ дето му дадох на тоя бунак.
 
Това го правих, писах в гугле точно това дето казваш. Никаква промяна, май отивам към смяна на тема, язък за 45$ дето му дадох на тоя бунак.

Коя е темата?
 
А пробва ли с дефолтната тема - колко ти дава Гугъл инструмента като скорост на зареждане?

Мерси колега, че ме подсети да изтествам. ;)
Направих теста с дефоутната тема на WP. Сложих я изтрих кеша и само за теста показа 82/100. Тоест проблемацията ми идва от темата на тия мизерници дето са спретнали тая тема. За съжаление аз решение не открих и май ще се наложи да давам нови пари за нова тема. Ама вече като гърмян заек ще тествам и едва тогава ще купувам. Предложете ми тема която има своя кешираща система.
 

Горе