Скрип за wordpress

miraco

New member
Търся скрипт за wordpress , който да ми показва в сайта за обяви до всяка категория колко обяви са публикувани до момента в категорията. Нещо подобно да е.

- Боядисване (733)
- ВиК и Ел. (436)
- Строителство до ключ (217)

Re: Скрип за wordpress

такъв плъгин или такава тема за обяви?

такъв плъгин или такава тема за обяви?

Плъгин търся, защото в темата няма такава функция за показване. А със сайта съм почти готов.

Това не е php файл
трябва да се промени шаблона на темата, в самия темплейт на страницата където се показват имената на категориите трябва да добавиш това, за да се показва броя на постовете, в твоя случай обявите в тази категория

Това не е php файл
трябва да се промени шаблона на темата, в самия темплейт на страницата където се показват имената на категориите трябва да добавиш това, за да се показва броя на постовете, в твоя случай обявите в тази категория

Разбрах, захващам се за работа. Пък ще видя до къде ще я докарам 😀. То всички файлове в темата са написани на php , заради това попитах.За този сайт става въпрос www.bg-obiavi.info. Мерси.

Последно редактирано:

Ако става дума за главната страница, файла където се генерират тези списъци категории и подкатегории може да е или index.php или home.php, home_category.php или нещо такова

обаче не съм сигурен че този код ще е достатъчен. При теб има и поддкатегории, и май за да брои и inner ще трябва друг код. Най-добре някой по-голям специалист по WP да се изкаже, че аз не съм много наясно.

Back
Горе