SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

"Слепване" на сайтове

traki

Оптимист ReMember
Здравейте,
имам един сайт (в подписа traki.hit.bg) с българска и английска версия, но искам да му сменям домейна и дизайна и структурата. - че е и с метарефреш редирект, абе направо ще му разкажа играта :D

Идеята ми е английската версия да мине на един домейн с френдли име за английска версия, а българската версия да мине на български домейн. Да станат два отделни сайта и всеки да си поеме по-своя си път.

Чудя се ако на съотстветсващите си страници в двата отделни сайта сложа линк към версията на другия език как ще се приеме това от търсачките? Ще са над 40 различни разменени линка във всеки от тях - дали става така или да си линкна само индексите?
 
Re: "Слепване" на сайтове

Мерси, bgkulinar, не бях се замислял, че и те са така организирани, въпреки че те са под един домейн и държавите им се явяват поддомейни
 
Последно редактирано:

Горе