SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Смяна на ключови думи.

wgeorgiev

New member
Здравейте,
Какъв ще/е ефекта от смяната на ключовите думи(връзки към осн. сайт) в стари статии от сателитни блогове към основен сайт.
 
Re: Смяна на ключови думи.

Най-вероятно негативен, т.е. падане по досега добре позиционираните ключови думи и незначително нарастване на позициите по новите keywords, ако наистина иде реч за сателити. Различно би било ако става дума за връзки от по-авторитетни сайтове.

Ако нишата е що годе еднаква, по-добре направи нови публикации в донорите, които да сочат към нова добре оптимизирана страница в основния сайт по съответната ключова дума.
 
  • Like
Реакции: CTAH
Re: Смяна на ключови думи.

Благодаря за отзивите.
Тъй като не съм спец, просто ми беше любопитно какъв ще е ефекта. Значи няма да барам нищо.
 
Re: Смяна на ключови думи.

В резон с горния въпрос:
А какъв ще е ефекта от смяна на домейна и името му, от блогспот.ком само на .ком. Като нищо друго няма да се променя.
 
За: Смяна на ключови думи.

За: Смяна на ключови думи.

Аз направих същото и ефекта беше.... в началото сайта падна 10-на позиции надолу, но след това си върна старите позиции. Така че според мен е по добре да минеш на .com
 

Горе