Смяна на backgroud

w3bs1t3

New member
Става въпрос за сайт направен с WP версия 3.1.3. Как мога да сложа свой собствен бекграунд. Сайта можете да видите тук. Искаме цветен фон със снимки, но не знам как да го сложа?

Re: Смяна на backgroud

Appearance - background?

ако там го няма ще трябва да намериш изображението за фон сложено в 7heplace.com/wp-content/themes/Aggregate/images/ и да го смениш

в смисъл да го смениш с друго изображение от същия формат и заглавие.

Съответно алтернативата е да намериш къде изображението се извиква и да промениш заглавието. Аз бих разчитал някой по-мъдър от мен да сподели къде точно да дириш това извикване (цсс-а ама знам ли дали не са го ръгнали във функциите)

Последно редактирано:

Не става от Външен вид/Бекграунд, а в цсс-а пробвах и нанайси успех. Ще го ръчкам, но не зная какво да му направя... 🙁

ОПРАВИХ СЕ БЕ!!!!!!!! ДА МУ *** М****** !!!!!!!! Бате подивях докато го оправя това чудо ....

ОПРАВИХ СЕ БЕ!!!!!!!! ДА МУ *** М****** !!!!!!!! Бате подивях докато го оправя това чудо ....

е, сподели с простосмъртните де...

Ами в описанието за работа с темплейта пише: За да смените бекграунда отидете на Външен вид/Бекграунд и активирайте желания от Вас. Е да, ама не (сега е момента да се почувствам неловко)...В настройките на самата тема има опция "Смяна бекграунд", ако цъкнеш това, което е дадено в описанието нищо, но ако го смениш от там става. И аз като не се бях хващал до сега да сменям бекграунд гледай шоу спектакъл. 😛

Какъв е изводът?

Четете документацията, но не се притеснявайте да експериментирате.

Под-извод: Обикновено, когато една тема си има Theme Options повечето неща се сменят от там

Back
Горе