Собственикът на Yazzle, Николай Яровой на SEO конференция 2013

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
Собственикът на Yazzle, Николай Яровой е новият лектор на SEO конференция 2013

Темата му е :

CS Yazzle и SEOCombine. Инструменты поискового продвижения сайтов. Специфика их применения в Болгарии.

Информация о CS Yazzle как о программе, предназначенной для поискового продвижения сайтов в России и СНГ. Возможности ее применения при продвижении сайтов в Болгарии. Трюки использования CS Yazzle.

Новое поколение программного обеспечения SEOCombine, ориентированного на SEO в западной Европе. Возможности и ближайшие перспективы. Болгарская версия и ее особенности.

Николай Яровой, основатель и владелец российской компании ControlStyle, выпускающей как настольные программные SEO-программы (CS Yazzle, CS Sape Master), так и веб-сервисы для поискового продвижения сайтов (SEOBudget.ru, DriveLink.ru). В 2012 году компания ControlStyle в тесном сотрудничестве с крупнейшней биржей ссылок SAPE.ru выпустила на российский рынок веб-сервис автоматического продвижения сайтов SEOWizard.ru.

Окончил Уральский Федеральный Университет по специальности «Сети связи и системы коммутации». Занимается профессионально SEO и контекстной рекламой с 2005 года. Наибольший интерес вызывает SEO-аналитика, а также алгоритмы обработки и анализа информации при поисковом продвижении сайтов.

Представянето на Николай Яровой на български : Николай Яровой | SEO Конференция 2013 - SEO Conference Bulgaria

За: Собственикът на Yazzle, Николай Яровой на SEO конференция 2013

Ей тук ако имаше харесвам щях да съм го натиснал 🙂.

Re: Собственикът на Yazzle, Николай Яровой на SEO конференция 2013

Шерни го 🙂

за мое съжаление, когато имаше билети смятах, че няма да съм в София, а сега когато няма билети се оказа, че точно по това време ще съм, в града. :fight:

Точно тази част от конференцията буди особен интерес у мен и се надявам после някой да пише по блоговете ( някоя друга тема по въпросите разглеждани на конференцията )

Някак най-естествено ми се вижда г-н Воробьов да направи това.

Последно редактирано:
За: Re: Собственикът на Yazzle, Николай Яровой на SEO конференция 2013

Шерни го 🙂

Баси, Оги... що не преместите конференцията в зала 1 на НДК? Със сигурност ще я напълните...

за мое съжаление, когато имаше билети смятах, че няма да съм в София, а сега когато няма билети се оказа, че точно по това време ще съм, в града. :fight:

Точно тази част от конференцията буди особен интерес у мен и се надявам после някой да пише по блоговете ( някоя друга тема по въпросите разглеждани на конференцията )

Някак най-естествено ми се вижда г-н Воробьов да направи това.

За съжаление лекцията на Г-н Яровой отпада.

Баси, Оги... що не преместите конференцията в зала 1 на НДК? Със сигурност ще я напълните...

Абе ако питаш мен, Оги искаше да я направи на Стадион Българска Армия..... сигурен съм, че и него ще напълни..... за разлика от отбора домакин 😀

За съжаление лекцията на Г-н Яровой отпада.

Но може да се види тук CS Yazzle и SEOCombine от Николай Яровой за SEO конференция 2013

Гената Воробьов прави възможното за да имаме и видео с тази презентация

Back
Горе