SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Социалка за игри с ПР5

fridge

Senior Member
Пускам нова тема, понеже се промениха много неща около сайта, а и старата е забита в рецензии...

Igraigri.net (където може да подавате всичко свързано и по най-далечния начин с темата игри) вече е с PR5, като има 21 вътрешни страници с PR4 и още много с някакъв по-малък. Трафикът все още е между 1500 и 2000 посетители на ден. Линковете са 100% реални, включително директни PR5 линкове от началната страница и PR4 линкове от категориите, задържащи се доста време.

За съжаление вече ме засипват със спам, нищо че съм добавил рекапча на всички възможни места... понеже ми писна да се занимавам да го трия, а ми се струва, че влияе зле на сайта, спирам регистрациите :(

Имате 1 седмица да се регистрирате ако имате някакъв интерес (ако имате сайтове с някакви игри ще ми е странно да нямате), след това спирам рега и който иска акаунт, за да пуска линкове към игри, нека ми пише на ЛС и ще му дам.
 

Горе