Спад в СЕРП помощ

TZahariev

Senior Member
Здравейте хора. Става въпрос за един от сайтовете ми в google.com. Петък беше на 3-та позиция а сега го гледам на 5-та страница. Проверено е с изход от всички профили и използване на приставка за мозила за неперсонализирано търсене.
Сайта е resveratrol1200-antiaging.com. Единственото което съм правил е регистрации в директории и статии. Всички статии си седят, което ме навява на мисълта че нещо вътрешно сайта не е ок.
Помогнете моля.

Последно редактирано от модератор:
Re: Спад в СЕРП помощ

А защо си мислиш, че конкурентите не правят нищо? Може просто те да са се изкачили нагоре.

За: Спад в СЕРП помощ

Сайт с две страници на кръст и с никакви (поне видими с инструменти) беклинкове. Не си губи времето да следиш позиции непрестанно ами се захващай със SEO-то. Не очаквай промените винаги да са позитивни и не се отказвай при първото затруднение.
Иначе може и да е наказание ако си стоварил много автоматични беклинкове примерно.

За: Re: Спад в СЕРП помощ

А защо си мислиш, че конкурентите не правят нищо? Може просто те да са се изкачили нагоре.

🙂 От трета позиция на пета страница надали е само от работата на конкуренцията. 🙂

🙂 От трета позиция на пета страница надали е само от работата на конкуренцията. 🙂[/QUOTE
Това е ясно, моля кажете какви наказания може да ми е наложил гугъл и как да ги проверя.

Re: За: Re: Спад в СЕРП помощ

Това е ясно, моля кажете какви наказания може да ми е наложил гугъл и как да ги проверя.
А защо трябва да е наказание? Хвърлил те е напред, нов сайт, без ПР, домейн на 3-4 месеца..... Проверил е как реагират хората, и сега ти е дал правилното място. Често се случва, не е само при теб.

Изглежда има webmaster tools акаунт.

Също така, ако сайтът си заслужава да отделиш малко време, можеш да прочетеш тук
Google Manual Penalty Guide
и да приложиш описаните съвети.

Успех!

Здравейте хора. Става въпрос за един от сайтовете ми в google.com. Петък беше на 3-та позиция а сега го гледам на 5-та страница. Проверено е с изход от всички профили и използване на приставка за мозила за неперсонализирано търсене.
Сайта е resveratrol1200-antiaging.com. Единственото което съм правил е регистрации в директории и статии. Всички статии си седят, което ме навява на мисълта че нещо вътрешно сайта не е ок.
Помогнете моля.

Ако може кажи все пак за какви ключови думи измерваш тези позиции.

🙂 От трета позиция на пета страница надали е само от работата на конкуренцията. 🙂

Явно не чета внимателно - помислих, че е от трета на пета позиция.

Много Ви благодаря хора надявам се да не е наказание, а просто да е поставен на адекватно място в резултатите. Ще прочета статията.

Re: Спад в СЕРП помощ

Ако имаш съобщение в GWT прочети тази статия. Все повече сайтове са пострадали и ще пострадват в бъдеще от февруарския ъпдейт на алгоритъма на Гугъл.

Ако имаш съобщение в GWT прочети тази статия. Все повече сайтове са пострадали и ще пострадват в бъдеще от февруарския ъпдейт на алгоритъма на Гугъл.

Статията не работи: Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist.

Back
Горе