SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Списание .net представя DESIGNDAY’11 – GoMobile!

nbsp

New member
За трета поредна година Списание .net организира семинар DESIGNDAY. С развитието на технологиите и улесняване на достъпността до мрежата все повече хора ползват интернет през мобилни устройства. Всеки сайт има мобилна версия. Налага се да разработваме и приложения за мобилни устройства.

Тази година програмата на DESIGNDAY ще бъде по-тясно насочена именно към тази актуална тенденция. Поканени са водещи европейски лектори с опит в дизайна, ползваемостта и технологиите за мобилни устройства. Освен това разработчици лично ще представят много практически примери и успешни проекти.
Ще има богата и разнообразна програма:

  • с поглед към дизайна на мобилни сайтове
  • техническата част при изграждането им
  • технологиите, които се ползват
  • основни изисквания за успешното представяне в уеб през екрана на мобилно устройство.

Целта е да се съберат уеб дизайнери и разработчици, маркетолози и интернет предприемачи, за да се запознаят с най-новото, с тенденциите, с предизвикателствата и опита на водещи професионалисти в реализацията на уеб проекти за мобилни устройства.

Регистрирайте се на www.designday.bg до края на Август 2011
с 30% отстъпка при цена само 126.00 лв. (без ДДС)!


Предложението е валидно само до 31.08.2011 г. и местата са ограничени.
Регистрация: www.designday.bg
Кога: 28.09.2011 г. (по традиция)
Къде: Sofia Live Club, НДК (по традиция)


Списание .net
develop/ discover/ design
http://www.designday.bg/

attachment.php
 

Горе