SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Списък със сайтове за обяви даващи връзка

Аз преди така намери 70-100 сайта за обяви, общо 300 сайта преглеждат, но нямаше почти никакъв ефект. Накрая само на 20% от обявите остават, повечето се трият автоматично до 30 дени. Даже в тези, в които нямаше линк слагах само урл адрес, домейна и ранг 1 не се качи. Явно проблема е, че са пълни с копиран и пастиран текст и положението им е като на социялките, които бяха модерни преди 5 години.
Форумите бият, обявите по всички параграфи :)
Истината е в големите сайтве, с рекламни статии, но трябват пари.
 
Благодаря на колегата за списъка. Имам само един въпрос. Линковете от подобни сайтове не са ли рискови? Някой пробвал ли е и имал ли е положителен ефект от тях. Благодаря Ви предварително!
 
Re: Списък със сайтове за обяви даващи връзка

До сега не съм правил линк билдинг от такива сайтове, но сега ще се замисля :). Мерси за списъка.

Странно, в този форум и тази картинка те помня от 5+ години, а не си правил това. Аз го играх преди 3 години, със 100 сайта, не видях ползва. По-голям проблем, е че в повечето сайтове обявата е временна, от 100 сайта да останат 20 вечни.
Моята теория беше, че тези сайтове са си оспамени, макар и в тях да няма много изходящи линкове, са пълни с копирано съдържание, малко текст, а много страници, т.е. балони.
Като че ли най-добрите линкове си остават сайтовете с реален трафик, от които линкове идват и посещения, но по 200+ лева за линк, трудно се дават.
 
Интересна тема, но защо не се актуализира. Минало ли е времето на този тип линк-билдинг или специалистите в областта вече не споделят опит :)
 

Горе