Списък с директории за статии - актуален PR

saitbg.com

New member
Здравейте,

Предлагам ви списък с директории за статии.

Ако някой има директория, която не е описана да ми пише през контактната форма на сайта. Ако някой смята, че данните не са правилни за някоя директория отново да пише.

Списъка ще се поддържа и актуализира при PR ъпдейти.

За: Списък с директории за статии - актуален PR

+ за списъка! Честно казано не намирам разлика от този на scooby, но е добре да има различни канали на информация от където потребителите да се информират.

Имам една малка забележка и се надявам да не се изтълкува негативно. Сайтът проекти.com присъства и в двата списъка, а дори сайта не е индексиран. Нека колегата Томислав си го погледне и да поправи проблема... а и няма да е лошо някой друг линк да се добави към сайта. Така казано не виждам смисъл да присъства сайт в списък, който дори не е индексиран от търсачката.

Ем принципно браво за труда, но в списъка има и тук там изоставени/несъществуващи/неработещи сайтове. Примерно на 7bg не му бачка пращането, поне при мен, make-bg е изоставен от 2010 година, а articlebg.com липсва изцяло 🙂 (може да има и други не съм гледал подробно).

Ще е хубаво в забележки да впишеш по колко линка приемат и каква минималната дължина думи/символи, а също така да пооправиш списъка. Хубаво е преди да се прави такова нещо, е добре да се тества 😉

Списъка е актуализиран.

В общи линии няма как да описвам правилата на всяка директория поотделно понеже ги сменят.
Възможно е да има директории, които са поизиоставне, но и това е трудно за следене/понеже броя не е малък/. Тези които не са затворени и ги знам ги измествам в края на списъка.

На този етап мога да следя PR и при актуализация да го променям.

Браво за труда има + от мен 🙂 Искам да спомена един фактор, който повечето хора не включват в списаците : Авторитет, брой линкове и линкващи домейни.

Back
Горе