Спокойно, нямате вирус :)

scoobydoo

Know you can!
Не знам колко от вас ползват Histats брояча и AVAST антивирусната, но в тази комбинация е доста възможно днес да сте се шашнали от масовите вируси по вашите сайтове. Като мен 😀. Оказа се, че AVAST по погрешка са сметнали брояча за вирус. Обновете дефинициите на аваст ръчно още сега, и всичко ще е ОК.
Поздрави.

За: Спокойно, нямате вирус 🙂

Не знам колко от вас ползват Histats брояча и AVAST антивирусната, но в тази комбинация е доста възможно днес да сте се шашнали от масовите вируси по вашите сайтове. Като мен 😀. Оказа се, че AVAST по погрешка са сметнали брояча за вирус. Обновете дефинициите на аваст ръчно още сега, и всичко ще е ОК.
Поздрави.
Малко ще отида офтопик, но точно в кой момент Аваст се обажда. Отскоро съм с него и още не ми е показал действие, освен да се ъпдейтва.

Искаш да ти открие вирус ли? Определено си работи, блокирал ми е много сайтове дето са били хакнати. Просто отваряш сайт с който и да е браузър и преди да зареди до край, аваста се обажда и го блокира - не можеш да влезеш в сайта. Трябва да ти е пуснат интернет щита естествено 🙂. Той си е пуснат по подразбиране.

Back
Горе