Спрян адсенс за домейн ...

ник

Спасителен чук
Дайте акъл. Спряха ми адсенс-а в един сайт obiavite.biz

От Адсенс са ми пратили писмо на 20 Април, ама аз като не ползвам gmail-а го отворих чак на 20 Май, когато сайта му беше спрян адсенса.

Аз им писах писмо, че съм си оправил нещата (защото ги оправих) като си мислех, че всъщност са пратили предупреждението на 20 май (чисто объркване).

Чак днес забелязах, че всъщност писмото е пратено преди един месец. Днес им писах, обяснение защо толкова късно си оправям бакиите по сайта.

Та сега кажете някой имал ли е подобен случай и да се надявам на човешко отношение, или веднъж спрели адсенс-а нямам шанс да се реабилитирам?

Re: Спрян адсенс за домейн ...

Три варианта, за които се сещам, макар това да не ми се е случвало.

Продължаваш да се молиш на Гугълците.
Търсиш друга програма.
Сменяш домейна с 301.

End of story:

След пускането на апел и поне 20-25 дни чакане, миналата сряда получих мейл от Адсенс България, че ми пускат Адсенс-а за домейн-а.

Така, че имало изход от ситуацията 🙂

Стига бе, късметлия; същият случай, но развоят на събитията за съжаление не се осъществи по очаквания от мен начин и до днес нема реклами (писаха ми, че веднъж "прегрешил", нямам право на "втори шанс" 🙂), иначе браво!

Последно редактирано:

Ами бях съгрешил за нещо което доста хора ще ми се изсмеят, защото според мене няма сайт за обяви в който секцията за запознанства да не показва рекламите.
А според политиката на AdSensе това не е позволено.

Странното е, че сайта "вирееше" без проблеми до момента в който сложих "проверка на възрастта". Подозирам, че следят за някакви думи докато краулват и на мене променливата за проверката се казваше adult. Но това са спекулации.

А най-големия проблем бе, че не си четях gmail-а и съответно предупреждението че нарушавам правилата не го бях прочел.

Предполагам става въпрос за обяви с по-хард съдържание? Защото в правилата няма конкретно изискване за дейтинг сайтове или съдържание.

Back
Горе