SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Спрян AdSense

bigger

New member
На някой да му е бил спиран акаунта и да се е налагало да пише за ресъмбишън :) от 1 седмица изписах 10 мейла, ни вест ни кост, изтрил сам всичкото заради което беше проблема и пиша вече 10-то писмо, въобще дали ще го пуснат според вас? Имаше доста адулт контент (за което и аз не бях разбрал) сега всичко е изтрито и почистено.. как мислите? А самия акаунт не е спрян, просто рекламите на сайта не се показват, на тяхно място има празно пространство, по другите ми сайтове си излизат рекламите от същия акаунт, влизам си в него, само на един сайт не се появяват..
 
Re: Спрян AdSense

Чувал съм че е напрактика невъзможно да се оправят нещата, след като ти е спрян акаунта. Аз самия купих 1 домайн, който беше в спрян съспенднат акаунт, и съответно директно ми отказаха да го пуснат, въпреки 4е съм нов собственик.

А причината за съспендването беше някаква незначителна на човека от който го купих.
 
Re: Спрян AdSense

Аз не съм чувал някой да е излезнал от този проблем

Преди време бях писал на г, че може да се получат аномалии с един от акаунтитеми и след като събмитнах писмоти през тхния интерфейс пишеше че ще разгледат писмото ми само при нужда ....
 
Re: Спрян AdSense

Да. Аз след като им писах ми отговориха след 2 месеца
 
Re: Спрян AdSense

Леко отбягва от темата, ама... съпорта на г да ме хване за малката чучурка...:mad:
 
Re: Спрян AdSense

И аз имам подобен проблем като bigger, само че не съм им писал на господата от Google... все още ;) За момента го чакам да видя какво ще стане при него за да реша какво да правя.


Би ли споделил какъв е бил проблема за спирането?
Надявам се bigger да няма нищо против, но ще ти отговоря аз понеже съм доста добре запознат със ситуацията му... Проблема е следния: Един от пичовете, които са качвали контент по сайта, накачвал яко голотиики и от господата от Google са спрели рекламите по сайта.
 
Re: Спрян AdSense

аз имах такъв пробем и ми писаха че са го спрели (пак adult беше проблема). А всъщност не бяха. На друг (връзки към книги за програмиране) бяха махнали защото някой file-нал за авторски права. Общо взето май от тази ситуация измъкването е трудно. Нов домейн и редирект мисля, че ще свърши работа без да се сърдят от Г.
 
Re: Спрян AdSense

Дали няма да се усетят, че е с нов домейн същия сайт примерно? А ако примерно купя същия домейн само, че с друго разширение, то и без това е същия сайт и т.н. дали ще стане, някой правил ли го е?
 
Последно редактирано:
Re: Спрян AdSense

според мен ще стане. И ако махнеш това което е предизвикало бан-а аз си мисля, че от google все пак са разумни хора и няма да има проблем. Аз примерно съм сменял url-to в blogger след като съм махал поста, който е бил проблемен и не са ми правили проблем.
 
Re: Спрян AdSense

Ама имал ли си бан след тоя пост или просто са ти пратили предупредително писмо, незнам иначе не е кой знае колко трудно редирект и айде ама..
 

Горе