SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Среща на форума

MacTeP

Senior Member
Среща на форума, тази вечер. Мястото е бирария 15-16 (там където обикновенно се събираме) на адрес ул. "Цар Асен" N: 2А. Срещата ще се състои околко 19:00 тази вечер. За повече информация може да ми звъните по телефона на номер 0899 866 998, ако може след 15:30, че до тогава незнам дали ще съм на линия. Ако има въпроси пишете и тук.

Ако може който ще идва да драсне един ред, за да можем да резервираме маса
 
Последно редактирано:
Re: Среща на форума

таман бях се решил жив умрял да мръдна до София или Пловдив зависи къде се реши да се направи следващата среща на форума.. тцтц .. карай ще чакам следващата по-организирана среща барем се съберем и народ от по вътрешните части на страната :)
весело изкарване и да качите снимки да има на какво да завиждам .. ;D
 
Re: Среща на форума

То всичките ни срещи са такива импровизирани... просто така се получи. Не беше планирано, просто няколко човека решихме да пием бира и си викаме, ако дойдат още хора няма да ги върнем :) и biks предложи да пуснем тема във форума :)

И без това имам да се реванширам на Руми, че последния път в Бургас малко я вързах :)
 
Re: Среща на форума

A аз по странно съвпадение по същото време ще съм там за друга среща. Не съм забравил Луканката :)

Бого
 
Re: Среща на форума

Бого, не се напивай за утре няма да си във форма :)
 
Re: Среща на форума

Аз предлагам срещите да се организират на неутрално място. Без Пловдив, София, Варна и Бургас, за да няма сърдити. Примерно някоя хижичка, далеч от цивилизацията и компютрите...
 
Re: Среща на форума

На Витоша :)
 
Re: Среща на форума

айде 2 и за мен
 
Re: Среща на форума

На Витоша :)


Слънчев Бряг :) Че ми е близко до Бургас ;)
хихиихих
Тогава със SpooN ще сме от редовните.


btw Spoon sorry Жоре, ама тогава много яко се разминахме всичките, нищо с теб ще се видим като се върна в Бургас. btw извинявай и за забавянето на ония паричките, ти си знаеш за какво ;) А иначе като стана дума за парички ilieff, ти кога мислиш да ми дадеш ония 100 лева? Или поне да си вдигнеш телефона когато ти звъня, апък дори и да ми отговориш на skype, някакъв сигнал, да ми дадеш, че не ми се криеш за някакви си смешни 100 лева? Че почвам да се дразня вече
 

Горе