Срив в Хостгатор

miraco

New member
Някой който ползва хостгатор може ли да провери дали има срив за България. Защото сайтовете ми хостнати там не се отварят, но в статистиката на whos.amung.us виждам че влизат и излизат хора от сайтовете.

Re: Срив в Хостгатор

Виж в Google за списък със сайтове, хоствани в HostGator:

site:who.is/dns/ hostgator.com

За проверка дали даден сайт се зарежда от няколко места:
http://internetsupervision.com/
http://host-tracker.com/

От други места се зарежда сайта, а и от статистиката виждам че в сайта продължават да влизат. Но от БГ не зная как е, дали проблема е общ.

Все те са ви виновни. Може просто доставчика ти да му се дъни чуждият трафик и заради това да е така. Щом ти зарежда от други места - това е едно от възможните решения. Другото е да са ти блокирали IP заради някакви прояви от твоя страна. Не винаги вината е в тях.. Пиши им 1 писмо като си дадеш реалното IP и може и някакъв трейс и пинг да им пратиш да погледнат. След като погледнат и те в техният съврър ще те насочат към кого да се обърнеш.

Ами нещо май с моят интернет доставчик има проблем. Защото през друго прокси, сайтовете се отварят без проблем.

Преди време четох в чуждестранни форуми, че ХостГЕЙтор са супер зле. И то го беше написал човек, работещ там. Не ги било интересувало клиента като такъв, било по-важно само да се регне и да плати..
...
Брат ми работеше преди време за една голяма американска хостинг компания, която има офис в София и ми беше казал, че и тя е супер кофти. Яко бюрокрация, когато се обади някой клиент, яко се лъжат клиенти под формата на "оферти" и "TOS".

Явно е нормално за големите хамерикански фирми....

Преди време четох в чуждестранни форуми, че ХостГЕЙтор са супер зле. И то го беше написал човек, работещ там. Не ги било интересувало клиента като такъв, било по-важно само да се регне и да плати..
...
Брат ми работеше преди време за една голяма американска хостинг компания, която има офис в София и ми беше казал, че и тя е супер кофти. Яко бюрокрация, когато се обади някой клиент, яко се лъжат клиенти под формата на "оферти" и "TOS".

Явно е нормално за големите хамерикански фирми....

Може би така се става "голям" 😛

Back
Горе