BullBlogger
С рогите напред
Re: Статии за seo
Ами в общи линии и аз това разбрах
- Основния сайт е с качествено съдържание
- Сателитките са с дублирано/смотано съдържание
Не схващам:
- защо очакваш нещо да повлияе на основния сайт?
По пътя на твоята логика - ако линкна от смотани сайтове с дублирано съдържание към качествен сайт гугъл ще накаже качествения сайт? Ами то така да започна да си събарям конкуранцията?
В общи линии продължавам да не разбирам къде е "топлата вода" в експеримента и у мен все повече се затвърждава мисълта, че нещо не е ясно на някой от нас двамата относно дублираното съдържание. Ама хич не му е ясно. Единствения въпрос е: На кого от двама ни?
М др ще внесеш ли какво се е законспирирало под "това" в горното изречение и кое "не е вярно, и е вярно" и основно от какво "Зависи...🙂"
Аз написах, че въпросния сайт е пълен с качествено уникално съдържание. Сателитите му обаче нарочно са с дублирано съдържание. И това не само че не му пречи на въпросния сайт, но и продължава да се бори доста успешно в силноконкурентна ниша. Това с дублираното съдържание и не е вярно, и е вярно. Зависи.. 🙂
Ами в общи линии и аз това разбрах
- Основния сайт е с качествено съдържание
- Сателитките са с дублирано/смотано съдържание
Не схващам:
- защо очакваш нещо да повлияе на основния сайт?
По пътя на твоята логика - ако линкна от смотани сайтове с дублирано съдържание към качествен сайт гугъл ще накаже качествения сайт? Ами то така да започна да си събарям конкуранцията?
В общи линии продължавам да не разбирам къде е "топлата вода" в експеримента и у мен все повече се затвърждава мисълта, че нещо не е ясно на някой от нас двамата относно дублираното съдържание. Ама хич не му е ясно. Единствения въпрос е: На кого от двама ни?
Това с дублираното съдържание и не е вярно, и е вярно. Зависи.. 🙂
М др ще внесеш ли какво се е законспирирало под "това" в горното изречение и кое "не е вярно, и е вярно" и основно от какво "Зависи...🙂"