Стационарен телефон

Federal

New member
Трябва ми стационарен телефон, като услуга без тези на моб. оператори и Макс Телеком. Ако някой има запознат, нека помогне с информация, от къде може да се вземе услугата.

За: Стационарен телефон

Стандартен от рода 02/955 и т.н

bgopen.net - за стандартен тип бтк излиза 3лв на месец - за тези тип voip е 2лв на месец. Друг вариант е, ако имаш вече съществуващ Софийски номер си го прехвърляш на planetphone.net - там нямаш месечна такса - мисля, че само на всеки 6 месеца трябва да го зареждаш с някакъв минимален кредит, който е използваем разбира се

Re: За: Стационарен телефон

Re: За: Стационарен телефон

е 14лв е този бг номер

Да, давам просто още 1 избор, който мога да потвърдя, че работи, защото го ползвам.

Видях bgopen.net, че имат платен с постоянен локален номер. Ако изпозлвам софтуерния телефон и го инсталирам на компютъра си и го пренасоча към мобилен ще работи ли всичко? И ако компютъра ми не работи в момента, ще може ли отново да се пренасочват разговорите?

Питам, ако позлваш услугите им и си запознат с тях.

Може да го пренасочиш към мобилен ама всяко входящо обаждане ще ти излиза все едно набираш мобилен според тяхната тарифа. Общо взето е така с всички. Може да го пренасочиш да ти звъни на скайпа безплатно примерно - има такава опция, но за мобилен си е скъпичко. С тези стационарни принципно трябва или компа да ти е постоянно включен за да приемаш обаждания или да си вземеш voip устройство за да си вържеш телефона към него. Там пак това устройство трябва да е вързано към тока и нета т.е. ако тока спре или нета ти спре нямаш връзка.

Re: Стационарен телефон

Разгледай и Фиксирана услуга BusinessConnect STARTER | Нетфинити – комуникационни решения не е най-евтината оферта, но си има предимства. Възможност за автоматично или условно пренасочване към мобилен номер, предлагат и 0700 номера срещу допълнително заплащане и т.н.

В офиса нямаме виваком и за 0700 използваме тях. Доволен съм

Регистрирах на bgopen и работи както трябва.

Дайте ми идея, как най-правилно трябва да се изпише в сайта самия номер, тъй като се оказва, че задължително трябва да се избере с кода 02?

Това (02) 988 88 88 със скобите вече е неправилно и води до заблуждаване.

Някои ще набират без 02 и става проблем. Всъщност ги уведомява, но все пак..., мисля да е 02988 88 88

Някои ще набират без 02 и става проблем. Всъщност ги уведомява, но все пак..., мисля да е 02988 88 88

Добре е и така

Ами едно голямо мерси за услугата! Свършихме работа🙂

Дано да си си взел номер от типа на бтк 02 9хх хх хх - тези дето са от 3лв на месец
Защото аз преди време си взех от тези от 2лв от типа 02 490 хх хх - да ама се оказа, че номера бил от Некском, а те пък имали неизплатени задължения към бтк и от бтк ги отрезали - та, ако някой от бтк те набира няма връзка с теб.
И така си патя до ден днешен - писах им ама обяснението е, че за да ми се прехвърли тела струвало много и т.н. та до ден днешен си имам стационарен тел. паметник тип 02490хххх🙂

Back
Горе