Federal New member 5 Март 2012 #1 Не е за вашите сайтове, а за Топлофикация София. Колкото по-студено става навън, все повече расте посещаемостта им в сайта, за проверки на сметките. Сега им гледах брояча. На това му викам СЕО от Природата. Няма ключови думи, няма нищо 🙂
Не е за вашите сайтове, а за Топлофикация София. Колкото по-студено става навън, все повече расте посещаемостта им в сайта, за проверки на сметките. Сега им гледах брояча. На това му викам СЕО от Природата. Няма ключови думи, няма нищо 🙂
D diabolic.bg The Old Wastelander 5 Март 2012 #2 За: Студено време, високо посещение! За: Студено време, високо посещение! От два дни съм без парно и топла вода, заради повреда в ТЕЦ София, та ми е само до тях и сайта им. По-скоро динамит ще ги оправи...
За: Студено време, високо посещение! За: Студено време, високо посещение! От два дни съм без парно и топла вода, заради повреда в ТЕЦ София, та ми е само до тях и сайта им. По-скоро динамит ще ги оправи...
Federal New member 5 Март 2012 #3 За: Студено време, високо посещение! За: Студено време, високо посещение! Супер са, само за банери да си качиш в сайта им сега 🙂))
За: Студено време, високо посещение! За: Студено време, високо посещение! Супер са, само за банери да си качиш в сайта им сега 🙂))