Субмит в директории и създаване на Сателити

freak

Freak Media Group Ltd.
Оферти предлагани от нашата фирма са както следва

Добавяне на сайта Ви в над 130 директории , социалки и сайтове за обяви списъкът съдържа 143 сайта
написали сме 130 тъй като гарантираме подаването му в толкова
от нас :
- създаване на 10 различни описания
- създаване на емайл адрес за регистрацията на профилите
- предоставя се достъп до емайл адреса

от вас:
- изисква се да предоставите до 6 заглавия
- изисква се да предоставите адрес
- изисква се по-желание да предоставите ключови думи

цена 20лв
промоционален код даващ 5 лв отстъпка webmasterbg
или само сега за 15 лв

Поръчай

Възможно е добавянето на повече описания и заглавия , тогава не важи промоционалната цена , моля свържете се с нас за подробности

Създаване на Сателитни сайтове

Блогове 1 (2 Налични)
Създаване на 12 Сателитни Блога
написване на 1 уникална статия след което се спиннва и се добавя в сателитните блогове
с до два линка от статия
всяка статия се добавя в 10 социални мрежи .
След създаването на блоговете ще получите детайлен отчет
ще получите потребител и парола за всеки БЛОГ
цена 40.00лв сега с
10% отстъпка с промо код seo10
или само за 36.00 лв
поръчай

Блогове 2 (5 Налични)
Създаване на 24 Сателитни Блога
написване на 1 уникална статия след което се спиннва и се добавя в сателитните блогове
всяка статия се добавя в 10 социални мрежи
ще получите детайлен отчет за създадените Блогове

цена 55.00лв сега с
или само за 49.5лв.
поръчай

Блогове 3 (2 Налични)
Създаване на 34 Сателитни Блога
всяка статия се добавя в 10 социални мрежи
ще получите детайлен отчет за създадените Блогове

цена 80.00лв сега с
или само за 72.00 лв

поръчай

Блогове 4
Създаване на 20 Сателитни Блога
След създаването на блоговете ще получите детайлен отчет
в цената не влиза субмита в Социални мрежи

само за 40.00 лв

поръчай

Последно редактирано:
Re: Субмит в директории и създаване на Сателити

Гледам има някои негативни репутации и се чувствам длъжен да отбележа, че съм ползвал тези услуги за събмит за около 60 сайта досега и съм много доволен 🙂

господина дето казва, че съм несериозен кога ми ползва услугите , че ме прецени ?
не знам дали знае , но хората над 300 мнения могат да Виждат кои е пуснал коментара 🙂 и всички могат да видят , че предлагаш същата услуга !

на втория коментар 🙂 имахме фирмен проблем поради което не успяхме да изпълним , част от поръчките си в срок и все пак всички поръчки бяха изпълнени
ако ми кажеш коя е твоята поръчка мога да дам повече информация

аз съм човек, който приема критики ! но когато са основателни !

всеки може сам да прецени с които да работи

ще се радвам и други мои клиенти ако искат да пуснат по един коментар 🙂

Благодаря предварително !

Г.Шопов
HostSean.bg 2009-2011

Аз също съм поръчвал от freak събмити за свои клиенти и преди около час и нещо отново поръчах пак събмит в директории и социални мрежи.

Двата пича с негативната репутация явно играят комбина и са решили да си връщат за критиките на Г. Шопов в другия форум относно недоработения скрипт за точно такъв тип събмит. Щеше да е смешно ако не беше злоупотреба с форумната репутация и някакъв отчаян опит за нелоялна конкуренция - петров има тема за събмит в директории и социалки в webmasterbg.org. На разположение съм на администратора или модераторите за линкове към цитираните теми.

Може ли да помоля за образец на Сателитни сайтове. Нишата ще е същата като поръчаната за събмита, но не за същия сайт, така че ако може сателитите да са за нещо подобно. Ако не може ще се задоволя с какви да е образци. Още едно нещо - предпочитам аз да предоставя статиите, възможно ли е това (естествено ще са спиннати)?

Благодаря!

Едит: нямам възражения образците да са постнати в темата стига да не се коментира моята ниша, ако все пак предпочиташ пусни ми ги на ЛС

Аз също съм доволен, ползвах услугата Блогове 2. Наистина имаше известно забавяне, но пък бях компенсиран подобаващо!

Здравейте,

Не съм намерил друга фирма, която да извършва компетентно комплексни СЕО сателитни услуги. За мен алтернатива няма. Поръчване на части не си заслужава, времето е пари.

Абсолютно доволен!

Да сте живи и здрави!

Предлагам Ви да направите и следната услуга (ма си трябва ресурс). Статии в блогове по ниши в комплект за някаква сума, заедно със спина.
Може би уникалн текст е за предпочитане.
И помислете са Пандата е аванс. Една статия - един линк, един таг и т.н.

Успехи!

Back
Горе