Да, правилно прочетохте! Продавам ваучери от $140 ~ 100 EUR.
Цената е $30 парчето.
Валидни са за цял свят, за нови акаунти (до 14 дни). Валидността им е в срок от 1 месец от датата на закупуването.
Ваучерите са НЕОГРАНИЧЕН брой.
За големи поръчки - отстъпки:
5-10 ваучера - $28 парчето
10-20 ваучера - $25 парчето
от 20 нагоре - пишете ми за повече информация.
Ваучерите доставям по принцип най-късно на следващия ден след плащането, но при много клиенти времето може да се проточи до 7 дни.
Ако плащането стане предварително, ваучерите се доставят на следвашия ден.
Приемам банкови преводи и PayPal.
За поръчки - ЛС или email pesho_is [маймунка] abv [точка] bg
Досега съм продал над 50 ваучера на различни стойности в различни форуми и недоволни - НЯМА! 🙂
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: Който първи закупи 3 наведнъж от този форум, получава 1 подарък.
П.С.: Да добавя, за да избегнем излишните въпроси. По принцип ползването на повече от един AdWords акаунт е забранено, но въпреки това имам 3 клиенти, които всеки месец си купуват по минимум 4-5 ваучера и досега не са имали проблеми.
Поздрави!
Цената е $30 парчето.
Валидни са за цял свят, за нови акаунти (до 14 дни). Валидността им е в срок от 1 месец от датата на закупуването.
Ваучерите са НЕОГРАНИЧЕН брой.
За големи поръчки - отстъпки:
5-10 ваучера - $28 парчето
10-20 ваучера - $25 парчето
от 20 нагоре - пишете ми за повече информация.
Ваучерите доставям по принцип най-късно на следващия ден след плащането, но при много клиенти времето може да се проточи до 7 дни.
Ако плащането стане предварително, ваучерите се доставят на следвашия ден.
Приемам банкови преводи и PayPal.
За поръчки - ЛС или email pesho_is [маймунка] abv [точка] bg
Досега съм продал над 50 ваучера на различни стойности в различни форуми и недоволни - НЯМА! 🙂
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: Който първи закупи 3 наведнъж от този форум, получава 1 подарък.
П.С.: Да добавя, за да избегнем излишните въпроси. По принцип ползването на повече от един AdWords акаунт е забранено, но въпреки това имам 3 клиенти, които всеки месец си купуват по минимум 4-5 ваучера и досега не са имали проблеми.
Поздрави!