Супер евтини adwords ваучери от $140

fozzy

New member
Да, правилно прочетохте! Продавам ваучери от $140 ~ 100 EUR.

Цената е $30 парчето.

Валидни са за цял свят, за нови акаунти (до 14 дни). Валидността им е в срок от 1 месец от датата на закупуването.

Ваучерите са НЕОГРАНИЧЕН брой.

За големи поръчки - отстъпки:

5-10 ваучера - $28 парчето
10-20 ваучера - $25 парчето
от 20 нагоре - пишете ми за повече информация.

Ваучерите доставям по принцип най-късно на следващия ден след плащането, но при много клиенти времето може да се проточи до 7 дни.

Ако плащането стане предварително, ваучерите се доставят на следвашия ден.

Приемам банкови преводи и PayPal.

За поръчки - ЛС или email pesho_is [маймунка] abv [точка] bg

Досега съм продал над 50 ваучера на различни стойности в различни форуми и недоволни - НЯМА! 🙂

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: Който първи закупи 3 наведнъж от този форум, получава 1 подарък.

П.С.: Да добавя, за да избегнем излишните въпроси. По принцип ползването на повече от един AdWords акаунт е забранено, но въпреки това имам 3 клиенти, които всеки месец си купуват по минимум 4-5 ваучера и досега не са имали проблеми.

Поздрави!

• Like
Реакции: gvv
Re: Супер евтини adwords ваучери от $140

Ако си купя 10 ваучера и рекламирам сайта си през тях има ли вероятност Г. да блокират сайта който рекламирам и да изям дървото дори и през легалния си акаунт?

По принцип вероятност има, защото е забранено. Но ако направиш 10 различни кампании, с различни карти, едва ли ще те хванат.

Аз adwords не ползвам, поради естеството на сайта ми и не мога да дам компетентно мнение, но имам клиент, който през ноември си купи 7 или 8 ваучера и оттогава насам всеки месец го зареждам поне с по 5, като този клиент не е единствения с такива поръчки.

Риска трябва да прецениш сам и да решиш. Ако не искаш да рискуваш, можеш да правиш кампании 1 по 1 и ако случайно те баннат да си направиш нова сметка, например с името на някой близък.

Поздрави!

Бих си купил, но би ли ме светнал как стои въпроса с пускането на кампания?

Правя си да речем нов акаунт ( профил ), през които да пускам реклама или не?

Мога ли от главния ми профил ( моя си ) да пусна кампания и как стои въпроса с въвеждането на ваучера ( май трябваше да е нов акаунта ) и другото което искам да питам, трябва ли да се въвежда дебит/кредит карта и ако не искам да се използва нищо от тях, а само да се използва стойността на ваучера?

Ето стъпките за ползване на ваучера:

1. Регистрираш си акаунт в AdWords.
2. Създаваш рекламна кампания.
3. Отиваш на информацията за таксуване.
4. Въвеждаш цялата информация + тази за кредитна/дебитна карта и когато те попита дали имаш промоционален код, въвеждаш ваучера, който съм ти дал.
5. Ако ползваш долара като основна валута ще трябва да заплатиш $5 такса за активация на акаунта.
6. Стартираш кампанията си и когато свърши ваучера имаш три възможности:
- спираш кампанията
- започваш да плащаш с пари от картата си
- купуваш друг ваучер от мен и си правиш нов акаунт

П.С.: За да не ползваш нищо от картата (освен таксата за активация), просто задаваш лимит на средствата и когато ваучерът изтече просто деактивираш кампанията.

Поздрави!

Back
Горе