S svilen001 New member 9 Май 2011 #1 Здравейте, трябва ми тази услуга в български контекст. работех с едно момче, но той нещо се покри напоследък, затова ми трябват алтернативи ако някой се занимава, да ми напише контакти plz skype:smilev579
Здравейте, трябва ми тази услуга в български контекст. работех с едно момче, но той нещо се покри напоследък, затова ми трябват алтернативи ако някой се занимава, да ми напише контакти plz skype:smilev579
irgy.net Senior Member 9 Май 2011 #2 Re: Събмит по бг директории и социални мрежи? Имаш ли си списък? И какви пари даваш.
S svilen001 New member 9 Май 2011 #3 Re: Събмит по бг директории и социални мрежи? списъкът предпочитам да дойде от изпълнителя на услугата работата не е еднократна, трябва ми да се прави регулярно за няколко сайта
Re: Събмит по бг директории и социални мрежи? списъкът предпочитам да дойде от изпълнителя на услугата работата не е еднократна, трябва ми да се прави регулярно за няколко сайта
K krakatau New member 9 Май 2011 #4 Re: Събмит по бг директории и социални мрежи? И аз търся за 40 сайта, явно обаче това е най-търсената услуга в нета🙂
Re: Събмит по бг директории и социални мрежи? И аз търся за 40 сайта, явно обаче това е най-търсената услуга в нета🙂
borislav123 New member 9 Май 2011 #5 Re: Събмит по бг директории и социални мрежи? и аз търся човек за субмит , за подобни неща
mlazarov Web Entrepreneur 9 Май 2011 #6 Re: Събмит по бг директории и социални мрежи? http://marto.lazarov.org/services/submit 🙂
K krakatau New member 12 Май 2011 #7 Re: Събмит по бг директории и социални мрежи? Къде си, не мога да те открия. Пиши на лично.