Събмит по директории

• Автор Автор exLc
  • Начална дата Начална дата
Re: Събмит по директории

Вече към списъка от добави.хит.бг сайта ви ще бъде добавян и в още 10-тина директории , както и в каталози като start.bg , bgsite.info , bgdir.net , nachaloto.com , в тематичните на сайта ви категории 🙂

Тук или на ЛС е най-добре да се уговорим?

@exLc, валидна ли е още офертата, има ли някакви промени по нея?

Здравейте ,след доста дълго отсъствие отново възобновявам услугата ,като има някои промени.
За момента предлагам събмит в социални мрежи - 72 на брой (линк със списъка) ,като цената за един линк е 3лв.
От вас се иска единствено да ми изпратите линка ,заглавие и описание на статията.Като бонус на първите 10 поръчали мога да предложа аз да напиша различни заглавия , описания и ключови думи за всеки един адрес.
Освен социални мрежи събмитвам в директории и в сайтове за обяви ,като списъци и цени за тях ще добавя по-късно.

За пореден път се убеждавам, че момчето си върши много добре работата. 5-6 пъти съм му бил клиент и нямам забележки. 🙂

Още повече ме впечатли и с това, че поиска сумата, която му дължа за последните задачи, да бъде преведена за лечението на 4-годишната Габриела.

Как да платя? Как да ти оформя поръчка? Много малко влзиаш в скайп. Все те изтървам. Имам 20 сайта за събмит. Исках обаче малко обсъждане.🙂

m.marchev@webdesignbulgaria.net - пусни един мейл

Още добавяш ли в директории и каталози и същата ли е цената? За БГ сайт става дума.

Back
Горе