Съвети за Сео оптимизация

timbaland

New member
Здравейте,
Значи първо става въпрос за сайта:
http://music-text.eu
Ще е възможно ли някакви съвети да получа относно сео оптимизация.Също така се интересувам и от хора който извършват такава дейност.Надявам се да получа добри предложения 🙂.
Поздрави,

• Like
Реакции: nbsp
Re: Съвети за Сео оптимизация

http://www.webmasterbg.org/showthread.php?t=5729

Според мен с тези мнения целиш само реклама , ако се беше вслушал в съветите на Headshot нямаше да забравиш ,че вече си пускал такава тема

Повярвай ми с тази тема не целя само реклама(ако изобщо има някаква реклама).Вслушал съм се в много съвети и ги направих.Сайта претърпя много промени и затова отварям темата за да може да попитам за някакви други идей или нещо подобно.Разбира се има и такива хора който искат по един или друг начин да се заядат аз няма да се въвличам в такива спорове уважавам само коментарите по темата ако има някой да каже нещо по темата ще го каже нали 🙂.Все пак за това е форума.

Повярвай ми с тази тема не целя само реклама(ако изобщо има някаква реклама).Вслушал съм се в много съвети и ги направих.Сайта претърпя много промени и затова отварям темата за да може да попитам за някакви други идей или нещо подобно.Разбира се има и такива хора който искат по един или друг начин да се заядат аз няма да се въвличам в такива спорове уважавам само коментарите по темата ако има някой да каже нещо по темата ще го каже нали 🙂.Все пак за това е форума.

Не се заяждам , просто имаш абсолютно същата тема в която има отговори (и то изчерпателни) и казваш защо се заяждаш ? По-добре в нея да беше дал ново мнение.

Не се заяждам , просто имаш абсолютно същата тема в която има отговори (и то изчерпателни) и казваш защо се заяждаш ? По-добре в нея да беше дал ново мнение.
Просто помислих,че ще бъде лошо и никой няма да ми обърне внимание защото ъпвам много стара тема и затова пуснах нова 🙂.Разбира се ако е проблем ,че съм отворил нова тема ,а не съм ъпнал старата си признавам ,че съм сгрешил 🙂.

Последно редактирано:

Като видя вече дизайн като на старт.бг ми се повдига.
Толкова ли нямате фантазия бе хора?

Заглавията ти не са добре
"изпълнител - име на песен", но всъщност не описва съдържанието на страницата..

Нз аз не разбирам много от СЕО, но първото нещо, за което се сещам е какво правя аз, когато търся текст на някоя песен.А то е търся в google за името на песента + lyrics.Мисля, че по голямата част от хората правят същото (или поне тези, които са по запознати с английския) Аз не видях никъде да присъства фразата lyrics по сайта ти, а мисля, че това е от голямо значение.

Нз аз не разбирам много от СЕО, но първото нещо, за което се сещам е какво правя аз, когато търся текст на някоя песен.А то е търся в google за името на песента + lyrics.Мисля, че по голямата част от хората правят същото (или поне тези, които са по запознати с английския) Аз не видях никъде да присъства фразата lyrics по сайта ти, а мисля, че това е от голямо значение.

Дам и аз така търся определено страницата текстове трябва да я оптимизираш за lyrics. Вместо вид - текст го замести с вид - lyrics

Back
Горе