SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Съвети за създаване на приятно за четене съдържание

w-seo

Hack3rch3
Както вече Ви е ясно, сайт без съдържание - лоша работа. Именно поради тази причина сме подготвили интересен материал с тема: [h=2]Как да създавате приятно за четене съдържание[/h] Подробности прочетете тук:
https://w-seo.com/suzdavane-na-priyatno-za-chetene-sudurjanie.html
 
Приятното за четене съдържание иска добра подготовка преди да бъде написано и най-вече добре донесено в приятел и в лесно смилаем стил, нещо което малко хора правят и се чудят защо статията им недостига до повече хора и съответно защо не печели добри позиции в Google. Основната причина винаги се крие именно в съдържанието като такова.

Често попадам на съдържание, което крещи "Искам да се ранкна за еди коя си дума/фраза", а реално четейки го, искаш още след първия абзац да затвориш страницата. Такива опити в така напредналия свят на дигиталното съдържание е доста губеща стратегия и в много случаи губене на време. Времето на читателя и времето на автора. Повечето SEO-та биха ме убили за това, което ще кажа, заради изходящите линкове, но винаги е добре да се пускат и ресурси в статиите. Най-малкото за потвърждаване на гледна точка, която "разгъвате" в статията.

Има и по-лоша работа - Копи-пейст, и защото е многоооо добър оптимизатор това дублирано съдържание гледа да го държи под 50%. Или с две думи, 2 копи-пейст статии, една преведена и една уникална, но не много готина.
 
Факт е, че една статия, за да бъде добре написана и мине в грават "ще я споделя" е нужно преди нейното написва да се направи много хубав рисърч, анализ и синтезиране на цялата инфорамция по темата. Всички друго е халотично и отбиване на номера. Съгласен съм също така и с това, че една такава статия би отнела в най-добрия случай половин ден, но трафика, която ще генерира би оправдала това "блъскане". Всеки може да бълва контен. В момента интернет се напълни с такива статии, че се чудиш тези имат ли идея какво е пълен и кратък член, а да не говорим, че в други не може да хванеш мисълта на автора въобще.

Хубави статии мога да проечета най-вече на тясно специализирани блогове, най-вече в дигиталния маркетинг. Там усещам, че нещата не се претупват от автора. Докато като отворя сайт, генерираш съдържание на конвейр ми идва са затворя сайта, още преди да съм изчел заглавието на поредната 300+ статия за нещо си. SEO-тата ще ме разберат какво имам предвид под 300+ статия. ;)
 

Горе