Съвет за Помощ Dean's Permalinks Migration

wood

Senior Member
Колко време е нужно да бъде активиран плъгина
Dean's Permalinks Migration . Инсталирах го преди три месеца защото промених структурата на страниците, мисля че вече Гугъл е имал възможност да индексира новите страници с новият URL. Но сега незная ако махна плъгина дали ще има проблем със старата структура на страниците.

Re: Съвет за Помощ Dean's Permalinks Migration

... мисля че вече Гугъл е имал възможност да индексира новите страници с новият URL...

Мислиш? Оставам с впечатлението че не си проверил дори в гугъл дали са индексирани новите адреси 🙂.
Предполагам става дума за 301 редирект. Аз лично не бих го махнал никога, въпреки че от гугъл казват че около 3 месеца е добре. Дори и гугъл напълно на 100% да е забравил за старите адреси (за което се съмнявам, щото има линкове към тях) посетителите, които ти цъкат по стари линкове от разни сайтове сега се отвеждат до новите страници, а ако го махнеш ще се отвеждат до грешка 404.

Мислиш? Оставам с впечатлението че не си проверил дори в гугъл дали са индексирани новите адреси 🙂.
Предполагам става дума за 301 редирект. Аз лично не бих го махнал никога, въпреки че от гугъл казват че около 3 месеца е добре. Дори и гугъл напълно на 100% да е забравил за старите адреси (за което се съмнявам, щото има линкове към тях) посетителите, които ти цъкат по стари линкове от разни сайтове сега се отвеждат до новите страници, а ако го махнеш ще се отвеждат до грешка 404.

Не редирект 301, а в WP темата преди ми изписваше адреса така: http://www.site.info/?p=123...а с плъгина вече ми изписва така: /%postname%/%post_id%/. Проверих как са се индексирали страниците и вече са с новият адрес, но не зная след колко време ще има 100% индексиране с новият URL>

Ами то ако плъгина е направен както трябва, ще да е с 301 редирект 🙂. Би трябвало гугъл да захапе адресите относително бързо и както казваш вече ги е видял. Така че няма проблеми. Какво ще рече "100% индексиране с новият URL", сега само част от адресите ли е видял като нови? Ако е така, със сигурност не махай плъгина.

Back
Горе