Съвет за Opencart/ RexCart

valbg

New member
Аз ли бъркам или системата е нещо прецакана - при поръчка стигам до стъпка 2 за начина на доставка и натам нищо. Избирам си някаква доставка но никъде не виждам бутон или опция за преминаване към следващата стъпка за начина на плащане. Там съм въвел банков превод и наложен платеж, но от фронт-енда не стигам до там. Мнения?

За: Съвет за Opencart/ RexCart

А какво се вижда под начина на доставка? Би трябвало да има поле за коментари и под него бутони Продължи и Назад (или нещо подобно, при мен не е на български)

Нищо не ми излиза. Версията е последната, нищо не е преправяно и променяно. Дефулт инсталация. Ей това излиза:
166394706116817873811321257502lYMXqB5kJjGnj1pFr4cK.JPG

Прикачени файлове

• 166394706116817873811321257502lYMXqB5kJjGnj1pFr4cK.JPG
    166394706116817873811321257502lYMXqB5kJjGnj1pFr4cK.JPG
    35.3 KB · Преглеждания: 0

Аз съм с 1.4.9 и при мен се виждат бутоните при всички случаи, дори и да няма нито един активен начин за плащане. Повери активирал ли си поне един начин на плащане. Във версия 1.5 може да има някои промени.

Като гледам сега Скрииншота ми се струва, че долната част от сайта не се е дозаредил (поне както се вижда от снимката). Погледни го с друг браузър, смени езика на английски или смени шаблона

Под друг браузър как се държи?
Пробвай следното/в този ред:

1. Изчисти кеша на браузъра (Ctrl+f5 - 2 пъти) и пробвай. Ако не ->
2. Активирай друг начин на доставка и Free shipping. Ако и това не сработи
3. Смени темплейта (този дефолтния на рекскарт ли е?)

Ако пак не се виждат бутоните ще трябва да преинсталираш 🙂

Направих го, пак не става. Темплейта е стандартния за Rexcart. Писах на съпорта с молба за помощ да хвърлят ако имат време едно око на настройките. Като има някакъв резултат (надявам се) ще пиша тук за да е полезно за някой друг колега който има същите проблеми

Бягайте далече от RexCart. Цяла нощ се зверя по файловете, дистрибуцията която изтеглих и инсталирах е с орязан код. Предлагат да "отстранят проблема" само ако преместя магазина при тях щото това разбираш ли било платена дейност. Като им отговорих че ще споделя проблема във форума на OpenCart с цялата наглост ме питат това какво общо има с тая система.

П.С за проблема с плащанията първоначално писах в блога им но коментара не беше активиран. Направо ми писаха на мейла. Чудя се дали е редовна практика на лов на маймуни с трици.

Re: Съвет за Opencart/ RexCart

Защо се занимаваш с бъгави системи? Пусни си един Zen Cart, не че е върха на сладоледа, но има добър форум и решение на почти всеки проблем и огромно количество плъгини. Е, трябва да си малко на ти с PHP, но възможностите са доста големи и няма нещо, което не можеш да направиш. Пробвал съм почти всичко, като системи, повярвай ми, ако си навътре поне малко с PHP, ще се оправиш лесно. Лично мнение!

Аз ли бъркам или системата е нещо прецакана - при поръчка стигам до стъпка 2 за начина на доставка и натам нищо. Избирам си някаква доставка но никъде не виждам бутон или опция за преминаване към следващата стъпка за начина на плащане. Там съм въвел банков превод и наложен платеж, но от фронт-енда не стигам до там. Мнения?
Когато активирам модула за еконт се плучава това нещо какво общо има незнам ако няко знае дказва

Back
Горе