Създаване на Сателитни сайтове

freak

Freak Media Group Ltd.
Здравейте,
искам да Ви представя една нова услуга, която пускаме - създаване на сателитни сайтове .
Плановете са три, както следва:

Блогове 1
Създаване на 12 Сателитни Блога
по една спинната статия във всеки блог(статията се създава от нас)
до два линка от статия.
Всяка статия се добавя в 10 социални мрежи.
След създаването на блоговете ще получите детайлен отчет.
Цена - 35 лв.

Блогове 2
Създаване на 24 Сателитни Блога
до два линка от статия.
Цена - 47 лв
Блогове 3
Създаване на 36 Сателитни Блога
до два линка от статия.
Цена - 62 лв

към всеки пакет може да се добавят
следните услуги:

Една допълнителна статия към всеки блог цена - 20 лв (общо стават две статии в блоговете);
Две допълнителни статии към всеки блог цена - 40лв (общо стават три статии в блоговете);
Три допълнителни статии към всеки блог цена - 60 лв (общо стават четири статии в блоговете);

Детайлният отчет включва Excel файл с линк към всички създадени от нас блогове.

Срок на изпълнение 14 дни .
Поръчай от Тук
Методи за плащане : банков превод, epay.bg , eBG.bg , easypay, PayPal , Кредитна и Дебитна карта

Възможно е създаването на сателитни сайтове и с Ваши статии.
Тогава ще се направи калкулация на цената.
За повече въпроси seo(маймуна)hostsean.bg .

Последно редактирано:
Re: Създаване на Сателитни сайтове

Здравей,
да, даваме логин .
Създават се по фрее платформи за блогове, ако държиш може да дадем списъка преди субмита. Просто ми пиши лично или на seo(маимуна)hostsean.bg с каквито въпроси имаш.

Здрасти, достъпа до блоговете на финала получавам ли го - тоест ставам ли аз собственика им (единствения админ който има право да ги управлява имам предвид)?

Уточнявам че блогове на блогър и уродпрес не ме интересуват - могат да ти изтрия блога по всяко време след не повече от 2-3 репорта от конкурентите ти.

Последен въпрос: статията ориетировъчно с каква дължина е - стандарт 200 думи, 300 думи?

Може ли на ЛС списъка, има голяма вероятност да поръчам пакет Блогове 3.

Не знам защо се притесняваш да пратиш списъка на ЛС, аз списъци си имам с най-добрите безплатни блог платформи с много повече броя вътре, но това не означава че ще се подкарам сам да си ги правя и сам да ги пълня със съдържание.

Моята специалност е малко по-друга и в тоя форум търся точно такива услуги 😉
Пращай напаво контакти с инфо на ЛС и как се плаща.

@idolism
Да по-принцип , в момента се търси човек за спинване на статии на английски след като намерим човек ще можем да поемем и такива поръчки , иначе ако статията е от вас цената се намалява с 15 лв и може да ги направим без проблем

@idolism
Да по-принцип , в момента се търси човек за спинване на статии на английски след като намерим човек ще можем да поемем и такива поръчки , иначе ако статията е от вас цената се намалява с 15 лв и може да ги направим без проблем
Значи в такъв случай, цената за Вариант Блогове 1 e 35.00лева - 15.00лева=20.00лева?

Може ли едно ЛС къде се създават блоговете.

Поръчах си план 2 след като видя изпълнението ще поръчам още статии.

приемат се нови поръчки
като има лека корекция на цените ,
https://hostsean.bg/members/cart.php?gid=9

поради факта , че изпитахме затруднение при стартирането на услугата , не успяхме да поемем всички поръчки заради проблеми в фирмата и се получиха няколко забавяния ,
сме обявили налични бройки за всеки от пакетите , след изчерпването на тези бройки , няма да се взимат други поръчки докато не бъдат изпълнени .

за клиенти с повече от една поръчка да се свържат с поддръжката за евентуална отстъпка от цената

и да припомня какво правим ние .

създаваме определен брой блогове и wiki сайтове на безплатни платформи ,всяка с различно ип
създаваме статия за вашият сайт след което статията Ви се дава в два варианта чист да я прочетете и синонимизиран ,
след като одобрите статията , тя е спинва като се държи висок процент на уникалност
спиннатите статии се добавят във създадените блогове на фрее платформи ще се добавят линкове от статиите към вашият главен (препоръчвам 2-3 линка от статия към различен url може да е един домейн но Url-tata да са различни)сайт , след което всяка статия се добавя в 10 социални мрежи

или казано по друг начин ако поръчате 24 блога на фрее платформи , ще получите 24 сателита за вашият главен сайт , с уникална статия в тях , а въпросните 24 сателита ще получат по 10 линка към тях от социални мрежи

на финала ще получите рапорт със следната информация

урл на блоговете , потребител , парола и емайл адрес за блоговете

това Ви дава уникалната възможност да добавяте статии и в бъдеще във въпросните блогове на фрее платформи

+ още един репорт с информация в кои социални мрежи са добавени вашите сателитни сайтове ( репорта съдържа адрес на социалната мрежа + потребител и парола

https://hostsean.bg/members/cart.php?gid=9

за индивидуална поръчка може да се свържете и тук на ПМ с мен
пример , повече статии , по малко блогове или повече блогове но линкнати по-различен начин , и др.

плащането е предварително !

Последно редактирано:

Поръчах си план 2, наистина имаше леко забавяне, но бях компенсиран порядъчно с бонус! Перфектна работа и доклад! Определено скоро пак ще поръчам!

Промо код seo10 дава 10% отстъпка от всички сео пакети , субмити и създаване на сателитни блогове ,

може да се изготвят и индивидуални предложения
пример Х бр сайтове на freе платформи с Х на бр. уникални статии в тях или пък синонимизирани
при интерес може да се свържете с мен тук или на seo@hostsean.bg

предлагаме и публикуване на статии в частна мрежа от блогове към този момент надминават 150 блога на собствени домейни , като се пуска само уникално или уникализирано съдържание и се редува със статии без линкове в тях !
цената тук също е по-договаряне , според броя закупени статии ,
може да се напишат статиите от нас или да се синонимизират от нас , може да се ползват и ваши текстове, но държим да са уникални

Back
Горе