SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Съпорт за OpenCart

Kalin4y

ORM / SEO
Колеги, за едни мои клиенти търся човек за съпорт на OpenCart. Понеже ние не сме занимавали с това чудо, което ми се стори супер *** направено ... някой, ако има опит и желание да се занимава - нека пише :)
Моля, давайте предложение за цена за месечна поддръжка - колко пари, колко часа на месец и т.н., така и за почасова работа.
 
Re: Съпорт за OpenCart

Здравей,
мога да предложа почти всякакъв дизайн и редизайн, оправяне на неработещи неща и модване на почти всичко в OpenCart-а. За да дам цена ще трябва да знам дали само ще трябва да се поддържа и какво включва това. Пусни ми на ЛС примерни изисквания (какво трябва да се направи, дали ще се качват продукти, дали ще се правят банери, дали ще трябва да показва продуктите еди си как и тн.)и ще мога да ти дам конкретна сума.
 

Горе