SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Състезание за Системен Админ на годината

Kalin4y

ORM / SEO
Считате ли, че вашият системен администратор е най-добрият и заслужава да спечели награда?

Професията на този тип специалист рядко е подценявана, но всеки много добре знае, че без него една компания не може да съществува.

* Не рядко на системния администратор се налага да стои по цели нощи за да може всеки във компанията да работи на следващия ден и да се чувства комфортно. Звучи ви познато, нали?

* Когато цялата ви инфраструктура работи благодарение на един човек или екип, помислете дали той не заслужава да бъде отличен.
* А дали сте имали проблеми със уеб-сайта си? Не е бил офлайн от година? Кой се грижи за това?
* Сигурно ви се е случвало да имате голямо желание да се чуете с клиентите си в Израел, а да не можете. На кого ще благодарите, когато това стане след 10 минути

Помислете и го предложете за наградата “Системен администратор на годината”. Признанието на трудът му, не се измерва само с пари.

Победителят ще бъде излъчен след гласуване и след журиране по време на OpenFest 2007 в София.

http://sysadmin.oicl.org/
 
Re: Състезание за Системен Админ на годината

Много ми е интересно по кой критерий се избира поддържащ персонал на годината. Толкова ли е комплексираща тази длъжност, че постоянно търсят признание и тупане по рамото.. тц тц
 

Горе