Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Обикновенно продавачите дават цените, а ако на купувача му е изгодно - купува.дадохте ми много добра идея и мисля, че мога доста бързо да дигна версия на такъв service, ако ми кажете обаче колко сте склонни да плащате за това.
Обикновенно продавачите дават цените, а ако на купувача му е изгодно - купува.
Тук в Русия има платени такива сервиси и са в порядъка на 10-на$ в месец
Има и програми, но там освен програма за проследяване, са и програми за анализ на бековете, плътност на думите и мн. други полезни функции.
Има безплатни такива програми, една такава съм сложил на блога си, а има и платени които струват около 100-150$
Това е много малкоза теб е ясно, че си готов. Други дали ще има е по-интересно, но наистина мисля да направя такъв софтуер и да предлагам такава услуга. За съжаление сигурно няма да стане скоро. Иначе някакъв вариант ти дават Google WebMaster Tools. Всяка седмица за кои думи къде си бил, и от кои имаш кликове.
Което не е малко. Другото: днес писах за webmaster.live.com там можеш да си добавяш думи, но следи само позиции в live.com
Имам много ключови думи.Приемам забележката. Ще помисля, сериозно. Отново за GWT там като следиш top search queries можеш да избереш на location - google.bg и да видиш/покажеш на клиент резултата от SЕО дейностите
първо да ти кажа че от много следеня файда няма, в това ще се убедиш
малко думи можеш и ръчно да ги следиш много лесно, а ако наистина искаш много думи, то помисли реално колко тоща ти помогне.
за ръчното можеш да си ги набереш думите просто в Г и те си ги отваряш всеки ден само с един клик всичките, лесно е