Творя въртеливи описания ;)

scoobydoo

Know you can!
Здравейте.

Услуга:
Съчинявам кратко описание на български език с дължина около 200 символа, което е подходящо за социалните мрежи. След това ръчно го насищам със синоними докато стигне дължина около 600 символа. Предоставям ви го в спин формат с фигурните скобки и чертичките.

Цена:
$2

Какво се изисква:
URL

Безплатни ревю копия:
Първите три описания ще са безплатни и ще са за първите трима съфорумници с позитивна репутация и поне 100 мнения, които пишат тук в темата (не на лс) и кажат, че вземат ревю копие. Те трябва да ми пратят на лс един URL адрес. Също те се съгласяват да напишат своето мнение за услугата тук в темата, както и да нямат нищо против аз да публикувам снимка на направеното описание тук в темата, за да служи за пример за качеството.

Условия:
- Имам право да откажа някой URL-и ако сметна, че имам причина за това. Примерно ако е нещо от което изобщо не разбирам и няма да мога да пиша или мисля, че е измамна или неморална страница и не искам да съм част от развиването и.
- Ще може да се поръчат минимум 3 описания, с цел да не се занимавам с много преводи на малки суми
- Ще изработвам по 3 описания на ден (без събота) и то в реда на поръчването им.

За: Творя въртеливи описания 😉

azsym, Frik и freak вземат ревю копията.

azsym и freak, дайте ми URL на лс, Frik вече ми даде.

@freak
Правя само напълно смислени описания. Повече ще може да се види след като направя ревю копията и така всеки ще може да си прецени.

@scoobydoo това което видях от снимката напълно ме устройва , няма нужда от ревю 🙂 като ми потрябват така написани описания ще те имам в предвид
Благодаря

OK. Значи се освобождава едно ревю копие. Първия, който има 100 мнения и зелена репутация, и пише един ред тук - да праща URL, а аз утре ще го направя. Също и azsym да ми прати URL.

Ето го второто ревю копие: Първоначално съчинено описание и въртеливото 🙂.

Когато имат време Frik и azsym могат да изразят мнение за услугата. Но и всеки сам може да види резултатите и да си изгради мнение.

Третото ревю още не е взето 🙂.

Иначе, който иска да поръчва може да го направи. Поне 3 описания да са.

Re: За: Творя въртеливи описания 😉

Re: За: Творя въртеливи описания 😉

Ето го второто ревю копие: Първоначално съчинено описание и въртеливото 🙂.

Когато имат време Frik и azsym могат да изразят мнение за услугата. Но и всеки сам може да види резултатите и да си изгради мнение.

Третото ревю още не е взето 🙂.

Иначе, който иска да поръчва може да го направи. Поне 3 описания да са.

Човека свърши работата както е видно от примера по-горе. Доволен съм от качеството и четимостта на описанието. Препоръчвам.

Back
Горе