SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Тикетинг система

B

bedio

Guest
Здравейте,
Пиша ако случайно някой е работил с подобно нещо да сподели. Значи трябва ми система която, определена група хора, да могат да псукат тикети .. до да кажем админ.

Той да ги приема. Те да полу4ават инфо че тикета им е приет. И после отговор от супорта.

Идеята е че тези хора трябва да пускат списък с продукти (малка бройка) които искат да заявят. Нещо като заявка за зареждане на магазин примерно с предварително сетнат списък с тези продукти и евентуално цените им.

Това не е онлайн магазин, а програма за зареждане със определено количество хора които ще имат права да го отварят.

Най близо се сетих за тикет система, но сигурно има по-добро решение
 
Re: Тикетинг система

http://otrs.org/

Ще ти свърши работа и е много гъвкава.

Ще я тествам. Но като гледам е точно тикет система. Нещо по близко до заявки за стока (например от магазин към склад, като стоката е предварително описана от админа)
 
Re: Тикетинг система

Имам готово решение, точно за складово стопанство и движението на стоки от централен към вътрешни складове и търговски обекти, с модули за ревизии и прочие, но не е open-source и е писано по-поръчка. За клиент ли ти трябва или за лично ползване.

Драсни ми едно лично съобщение да не превръщаме форума в "Капалъ чарши". Ивинявам се на админа за off-topica
 

Горе