SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Тия чужденци са много прости

Kalin4y

ORM / SEO
С всеки изминал ден се убеждам колко са прости някои народи.
Преди няколко дни си поръчах един рутер от Франция през eBay и днес получавам refunded payment от тях и причината за отказаната поръчка е:
Dear kvvasilev,

Unfortunately your order can not be delivered because we are only able to ship to european countries....

Такива изказвания все повече затвърждават у мен мисълта, че българите сме от най-умните в Европата ... иначе как щеше да се роди далаверата : D
Вие сблъсквали ли сте с подобни изказвания и твърдения от иначе така надарените европейци ?

Колко мъка има по този свят, Боже!
 
Re: Тия чужденци са много прости

може би автоматично ти е отказана поръчката и България още да не е в ЕС за тяхната ДБ , а може и да не доставят чак до България кой ги знай :)
 
Re: Тия чужденци са много прости

знаеш ли вица дето...
Един чудженец спира двама БГ милиционери. И ги пита нещо на немски. Двамата мигат, мигат... Пита ги на френски, италиански, аглийски, испански, китайски. Милиционерите гледат в точка, и кимат отрицателно. Чужденеца си тръгва разочарован и единия милиционер вика на другия:
- Виждаш ли, трябва да се знаят чужди езици.
- Е, та той като знаеше оправи ли се?
 
Последно редактирано:
Re: Тия чужденци са много прости

а бе доставят ... пишеше, че до България всичко е ОК, иначе нямаше да направя поръчката. Както да е ... да видим какво става, че това го взех навътре. Как може да твърдят, че България не е в Европа :)
 
Re: Тия чужденци са много прости

Каквото и да поръчваш от ибей, винаги пращай мейл на селъра преди това със следните два въпроса: "Do you ship to Bulgaria? In case you do, how much will it cost me?", иначе можеш да се вкараш в много кофти филм.
 
Re: Тия чужденци са много прости

и в къф филм да се вкарам ?
Нали затова има refunded payment, но при основателни причини! Пък и преди да поръчаш е малко препоръчилтелно да чекнеш за available service.
От Хонг Конг са ми доставяли поръчки, па една Франция се прави на интересна :) Още повече, че този seller има представителства в 15 европейски страни, включителни в Гърция...и после да ми каже, че България не е европейска страна...хаймани такива
 
Re: Тия чужденци са много прости

Писах, писах...на тях им писах с линк към europa.eu да видят за ко става въпрос. Писах и на eBay и на европейския онбусман ... те да им обяснят де се намира България :)
 

Горе