SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Трафика ми от google спадна от 300 на 30 на ден :(

ju

New member
Здравейте

Можете ли да ми дадете идея на какво може да се дължи това, че сайтът ми спря да излиза на разни традиционни преди това думи. Дори на keyword "ju" не излиза, а до скоро (и дълго време бях на 1-во място)

Спадът започна на 6-8-ми Април и от тогава е зле. Но чак днес погледнах числата и се уплаших :) Някъде на тези дати имах пост със може би кофти заглавие (сексуален контекст), не знам дали да го пиша тук :) Друго важно е че към края на Януари изтрих целият преден блог и индексираните ми страници от хиляди сега са към 400 (нови), но до скоро това не беше проблем :(

Какъв може да е проблемът и какво мога да направя? В миналото като преместих блогът на друго IP и се беше оправил подобен проблем (дали не беше проблем с Technorati)

Сайтът ми е: blog.ju-lian.info
 
Re: Трафика ми от google спадна от 300 на 30 на ден :(

Image хостингът който ползвах ми изтри всичко и предпочетох да започна на чисто

Добре де имам ли ban, хем съм индексиран хем не излизам за почти нищо? Какво мога да направя? Мисля за смяна на IP или да разделя блога на 2-3 отделни така adult съдържанието да не ми пречи на останалото?
 
Последно редактирано:

Горе