Трябва ми добър, хостинг за мултимедиен сайт.

JerryNP

New member
Здравейте! Сменям хостинга и си търся нов надежден хостинг.

Хостинга ще се ползва за сайт с форум, download секция и галерия. Трябва ми много място с много трафик.

Също така, да попитам, какво ви е мнението за http://www.hostgator.com/?

Re: Трябва ми добър, хостинг за мултимедиен сайт

Само легални неща. Ще се пускат новини, ще се качва видео материал. Всичко на спортна тематика. Ще има форум и евентуално галерия със много снимки.

Какво мислите за www.hostgator.com ? Препоръчайте някой добър, по-скъп хостинг от този вид. Надежден, да знам, че взимам го и няма да има проблеми. До 3-4-5 долара на месец могат да се отделят, в зависимуст от предлаганата услуга.

Hostgator е добър, но ако сайта ти е по-тежък може да имаш проблем с процесорно време.

Иначе казано " мултимедиен сайт" и "споделен хостинг" са две трудно съвместими неща. Е, зависи и колко сайта ти е "мултимедиен". 😉

Какво мислите за www.hostgator.com ? Препоръчайте някой добър, по-скъп хостинг от този вид. Надежден, да знам, че взимам го и няма да има проблеми. До 3-4-5 долара на месец могат да се отделят, в зависимуст от предлаганата услуга.

Дори и при $5 на месец можеш да имаш проблем в зависимост от мащабите на проекта и най-вече това как е написан. Ако не в самото начало, то след 3-4-5 месеца ще я втасаш с етикет CPU Abuser и тогава край с идеята за "да знам, че взимам го и няма да има проблеми"

голям трафик и много място - ами ГоДедди бре! 7 долара на месец! ако и там не стига - dedicated server (там вече няма значение къде)

Back
Горе