Трябва ми featured plugin за Wordpress

entwickler

New member
Искам чрез plugin да избирам определени постове (може да са в различна категория) и да ги показвам като списък на front page-а.
Гледах,че има доста плъгини с подобна функционалност и реших първо да питам дали някой има опит.

Re: Трябва ми featured plugin за Wordpress

По какъв критерий искаш да ги подбираш за ппоказването. Последно добавени, най-гледани или друго?

Последно редактирано:

мерси, ще го изпробвам този hungred...
оказа се, че hungred не ми върши работа, но пък yafpp свърши доста добра. Просто исках на индекса да излизат с excerpt някои постове. Сега това стана и е добре, че може да се конфигурира колко думи да излизат от всеки featured post.

Последно редактирано:

Може да тестваш и този Smooth slider има всичко което търсиш. Може да го видиш в действие на моя ипотпал сайт.

Натъкнах се на проблем. Както по-горе споменах Hungred Feature Post List ми върши чудесна работа до момента, но имам една идея за сайта и за да я развия ми трябва още една категория "Избрани статии". Проблемът идва от това, че не мога да клонирам "Hungred Feature Post List". Някой навит да ми го клонира ръчно чрез бърникане по кода(ако въобще е възможно)?

Back
Горе