SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търсим Графичен дизайнер

monik_k

New member
[FONT=&quot]Описание
[/FONT]

[FONT=&quot] WaysHR е част от нашата голяма група от фирми с различни дейности. Тя специализира в сферата на човешките ресурси и отговаря за намирането на правилните колеги за групата и други компании.

Екипът ни се разширява и търсим графичен дизайнер, който да помогне за визуалното представяне на останалите ни проекти, свързани с хотелиерство, заведения, строителство и търговия.

Разгледай част от тях в галерията. - https://works.bg/bg/ad/1097

Нашият нов колега трябва да има инсталирано усещане за красиво, да се изразява в цветове и с не повече от два шрифта в една визия.

Предлагаме му вълнуващи проекти, хубав офис, при желание и дистанционна работа, както и гъвкаво работно време, защото за нас най-важно е да постигаме целите, които сме си поставили. Ако мислиш, че можеш да се справиш, и си готов за нови предизвикателства, изпрати автобиография или приеми поканата, която ще ти изпратим.
[/FONT]

[FONT=&quot]Желани езици[/FONT]
  • Английски

За повече информация и кандидатстване - https://works.bg/bg/ad/1097

За WaysHR - https://works.bg/bg/company/3
 
Работя с едни пичове. Дано ти свършат работа: Webselo се казват. Правили са ми лого за един проект и съм останал доволен. Според мен каквото поискаш като дизайн ще ти бъдат максимално полезни. За жалост много късно ти се включвам в темата. Тук още опознавам кой какво прави и ще препоръчвам хора от тук само ако съм ги пробвал и съм останал доволен. ;)
 

Горе