Търсим уебмастър за поддръжка на сайтове

gvv

+Gennadiy Vorobyov
Господа уебмастъри, клиентът ми kkassabow търси специалист/и за поддръжка на сайтовете му.
Пускам обява от мое име, гарантирайки коректността на обявата и работодателя.

Здравейте,
Тъй като вече веднъж съм се убедил, че този форум е по-правилното място от jobs.bg
за намиране на правилен човек, свързан с web темите, реших повторно да потърся тук.
Търся web администратор за следните дейности:

1. Поддръжка, обновяване и администрация на налични сайтове
2. Създаване и поддръжка на нови сайтове част от бъдещи проекти

Наличните сайтове основно са на joomla и wordpress, като преобладават тези на joomla.
Човекът или групата хора, които търсим, е желателно да разбират и от дизайн.
Напълно съм наясно, че човек няма как да е експерт в повече области и поради тази причина бихме ангажирали повече от един човек.
За сега работата е почасова с тенденция да стане постоянна.За това могат да се свържат с нас и хора с
постоянна работа, които желаят да изкарат допълнителни пари през свободното си време.
Ангажиментът е дългосрочен.

За връзка:
jobs@kassaba.bg
Лице за контакт: Кръстьо Касабов
Телефон: 0887202610

Последно редактирано:
Re: Търсим уебмастър за поддръжка на сайтове

Здравей!

Интересува ме в какво по-точно се изразява поддръжката - ще има ли дописване/модифициране/създаване на компоненти/модули/добавки и обновяване.
Информацията за обновяването от кой ще се набавя?

Занимавам с Джумла от 2007 година, като от тогава почти не съм се занимавал друга CMS.

Мога да модифицирам/настройвам компоненти/модули/добавки на Джумла. Предполагам и на Wordpress, но ще ми отнеме повече време, докато влезна в крак с тази система.

Тук ли да очаквам отговор или директно да се свържа с господина чрез контактите за връзка?

Re: Търсим уебмастър за поддръжка на сайтове

Здравейте,
Първо искам да благодаря на GVV за бързата реакция, както винаги!

Малко допълнителни разяснения относно обявата:

1.На този етап не се налага дописване/модифициране/създаване на компоненти/модули и добавки, но в бъдещ период определено ще се наложи.
2.Работата може да се извършва и отдалечено т.е. не в офиса на фирмата
3.Преди да ангажираме човек ще проведем среща, на която ще представим подробни и детаилни разяснения.
4.Можете да се свържете с нас по които и да е посочен комуникационен канал: отговор във форума, лично съобщение, мейл , телефон

Благодаря на всички, които са проявили или ще проявят интерес към нашата обява.

Back
Горе