SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търси се Internet Marketing & Sales Manager

Re: Търси се Internet Marketing & Sales Manager

Да, но дали всички с повече опит са с по-добри познания в дадена област ?
Аз мисля, че не - зависи от това човек колко се развива и още от няколко стотин неща :) Според мен заплатата трябва да е обвързана единсвено с познанията или по-точно с качеството на работа.

ПП @Kalin4y - много бърз отговор :)

Поздрави, Александър
зависи от областа... ако си заварчик опита е без значение стига да си го работил повече от няколко месеца и да можеш да демострираш работата си. Обаче за аналитични дейности научно е доказано че 10-тина години отнемат за майсторлъка да те споходи. Та каквито и да са ти заложбите това няма как да го компенсираш напълно.
 
Re: Търси се Internet Marketing & Sales Manager

Добре е да се знае някаква сума на която ще почне въпросният кандидат. Примерно нещо от сорта на 1 000+ и бонуси и т.н.

Това да споменеш че варира от много малко до много и че зависи от стажа - звучи някак си аматьорски. Не виждам какъв стимул може да се даде на някой потенциялен мениджър ако не му се обясни какво да очаква като заплашане на това ниво, всеки си знае интересите и това не се отнася само за работодателя.

И не се нарича таргетът, а таргет маркет или таргет груп, както е тук в този форум. :)
 

Горе