Търся Български език за phpBB Gallery

За: Търся Български език за phpBB Gallery

Ако разполагаш с английски превод го подай насам! ще го пусна на колежката да го преведе. 🙂 Естествено ако имаш намерение да изтраеш 2 дни.

Благодаря, имах предвид ако някой има готова вече преведена галерия и ако иска да я сподели. Иначе като ми остане време сам ще си преведа само това онова което се вижда от потребителите.

Благодаря, имах предвид ако някой има готова вече преведена галерия и ако иска да я сподели. Иначе като ми остане време сам ще си преведа само това онова което се вижда от потребителите.
За съжаление не разполагам с подобен превод! Но както казах с удоволствие бих ти помогнал ако не ти остане време директно го давам на колежката и тя ще го преведе.

Темата надали е актуална вече, но за всеки случай да дам моят превод: http://eivanov.eu/files/mods.rar
Превел съм само частта, която се вижда от потребителя и честно казано идея си нямам за коя версия е - отдавна спрях да използвам тази галерия, но като гледам не си дават много зор да пускат нови версии та може още да е актуален превода.

Back
Горе