Търся Гест Блогинг на всякакви теми

youth_boy

Banned
Здравейте,

интересувам се от хора, които предлагат Гест блогинг на всякакви теми.

Ако има някой, който му трябват качествени статии 300-350 думи и позволява поне 1 линк нека ми пишат на exultras@abv.bg или да ми оставят лично съобщение във форума.

Предварително благодаря.

Re: Търся Гест Блогинг на всякакви теми

Предлагам ти гест блогинг на тема SEO, уеб дизайн или компютърни технологии. Можеш да ми пишеш на katsarov@hotmail.de или пък да ми оставиш съобщение в случай, че си заинтересован от темите на блога ми (Блог за SEO и други неща на Кристиян Кацаров PR2)

Някой друг не се ли интересува от статии? Моля пишете интереси: обзавеждане, техника, образование и много други.

P.S.

Извинявам се, че вдигам темата но много бързо изчезна и получих едва 1 отговор.

За: Re: Търся Гест Блогинг на всякакви теми

За: Re: Търся Гест Блогинг на всякакви теми

Ако имаш нещо за туризъм предлагам гест блогинг.

Колеж по туризъм влиза ли в тая графа? иначе туристически статии нямам.

Към момента се интересувам от блогове, в които мога да пусна статии за автомобили и автомобилни части, обзавеждане, остъкляване на тераси и ел. уреди.

Ако някой иска хубава статия на някоя от изброените теми горе и ми позволи да си сложа 1 линк, да ми пише на ЛС.

За да стимулирам по-голяма част от хората, които имат блогове и предлагат гест блогинг, предлагам срещу 1 статия с 1 линк във ваш сайт да ви напиша една статия по избрана тема до 300 думи.

Темите, които ме вълнуват са дограми, климатици и автомобилни части! повече информация може да получите на ЛС или на Имейл exultras@abv.bg

За: Търся Гест Блогинг на всякакви теми

За: Търся Гест Блогинг на всякакви теми

Интересуват ли ви линкове от спортни сайтове?

Принципно се интересувам от всякакви теми Гест блогинг, но точно в момента нямам необходимост от статия в спортни сайтове. Въпреки всичко благодаря за предложението. Моля пишете ми на ЛС за да не пълниме темата.

Мога да предложа качествени статии по 300 думи на всякакви теми срещу 1 линк. Статиите ще бъдат 100% уникални и без никакви правописни грешки.

Имам нужда от гест блогинг на още теми ето го целия списък: Авто, Дограми, Климатици, Газови Уредби, Зали и Салони, Спорт, Образование, Пътна сигнализация (знаци, светофари, маркировки), SEO оптимизация, уеб дизайн.

Темата е вдигната със знанието на администратор!

Back
Горе