Търся: Оптимизатор за сайт.

Axxl

New member
Здравейте,
Форумът ми вдъхва доверие, и бих искал да потърся тук човек, който да оптимизира един сайт, срещу заплащане. На два езика е: БГ и EN.
В бъдеще може да се появят и други езици. Като цяло се планира развитие и промяна на сайта, даже една от темите в него изисква създаването на нов.
Но .. всичко с времето си, и парите си.
Сайтът е писан преди 5+ години, ако това има значение. Текстовото съдържание е на ниво (като смисъл) но фактът, че не е пипан и не е оптимизиран почти оттогава, говори за невниманието и грешките на притежателите му.
Бих искал да им помогнем.
Абонирам се за темата. Моля за да имам по-бърза реакция, пишете на ЛС.

Brgds
Axxl

Re: Търся: Оптимизатор за сайт.

Здравейте, моля пратете на лично съобщение URL на сайта и ключовите думи, за които искате да го оптимизирате. Ще се постарая понеделник да имате оферта за провеждане на seo оптимизация на уеб сайта Ви.

Здравейте отново,
оказа се, че форумът не известява при получено ЛС.
Затова, моля игнорирайте молбата за писане на ЛС, и пишете тук.
Поне получавам уведомление. А пък началният текст/пост - даже не може и да бъде редактиран, затова и пиша това.

Axxl

Последно редактирано:

Поради липсата на известяване, вече влизам почти всеки ден, за да проверявам. Разбира се, няма да продължавам вечно, въпреки така оформеното "желание" на сайта.
Ако се забавя с отговора - "заслугата" е изцяло на това...

Пиши ендо лс с начини за връзка с теб било то скайп или какъвто месиндвър използваш и ще говорим там.

Благодаря за отговора.

Не ползвам месинджъри.
Пиша ти веднага на лични.

Brgds
A

Ако можеш да ми пратиш и на мен линк към сайта и ключови думи за оптимизация

Благодаря за отговора.

Пратих на лични инфото.

ПП. Получавам вече някакви известия от сайта.

Но ако може chokoev да ми прати пак писаното, че се загуби.

Back
Горе